hírek

hírek

hírek

Városligeti Mentőnapon vett részt az ICT üzletág

2023-09-04



Az idei Mentőnap rendezvény, amelynek hagyományosan a Városliget ad helyszínt, szeptember 2-án került megrendezésre és egyben kiváló alkalmat is szolgáltat ahhoz, hogy partnerünkkel, az Országos Mentőszolgálattal, együtt ünnepelhessünk. Az apropót az szolgáltatta, hogy ebben az évben ünnepli a Mentőszolgálat fennállásának 75. évfordulóját. Megtiszteltetésnek vettük, hogy az ICT üzletág, mint a Mentőszolgálat kiemelt partnere, felkérést kapott az eseményen való részvételre.

 

A szervezők komplex programokkal készültek az érdeklődők számára, hogy bemutassák a mentés területén végzett munka fontosságát és az elsősegélynyújtás alapjait. A látogatókat érdekes mentési bemutatók, újraélesztési gyakorlatok és elsősegélyoktatások, koncertek és főzőverseny várta.

 

Az ICT üzletág sátra a Napozóréten gazdag szórakozási lehetőségekkel várta a főként családokból álló látogatókat. Munkatársaink és az animátorok ügyességi és kvízjátékokkal, valamint értékes nyereményekkel várták a résztvevőket. Az ülőfutball játék, vagy más néven "Subsoccer," különösen népszerűnek bizonyult, ahol a résztvevők ülve próbálhattak gólt lőni a hálóba. 


 

Azonban az igazi kedvenc a horgászat volt, amely során értékes ajándékokat lehetett nyerni. Ehhez egy speciális horgászkupont kellett beszerezni, amelyre két különböző lehetőség is nyílott.


 

Az Országos Mentőszolgálat által működtetett "Ments Életet" sátorban résztvevők egy rövid, de mindenre kiterjedő újraélesztési és elsősegély oktatás után kaphatták meg horgászkupont. A másik lehetőség az ICT üzletág sátrában telepített call center rendszer nyújtotta, ahol egy három kérdésből álló kvíz megválaszolása után szerezhették meg a kuponokat.


 

A kvízkérdések az Országos Mentőszolgálattal kapcsolatos információkra épültek, és az ismertető szövegeket és kérdéseket Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője rögzített számunkra. A telefonrendszer egyébként a mentésirányítási rendszer berendezéseivel megegyező készülékekből állt.

 

 

 A programok már reggel 10 órától elkezdődtek, és a terület hamar megtelt érdeklődőkkel. A gyerekek és felnőttek egyaránt lelkesen vettek részt a különféle tevékenységekben, a mini horgásztó különösen nagy sikert aratott. Kint volt velünk a rendezvényen MyArtoo is, aki szintén a gyerekek kedvence volt. Az igazi örömöt pedig a boldogan távozó kicsik és nagyok mosolya jelentette számunkra.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők