INNOVATION CENTER

INNOVATION CENTER

KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS EGYEDI GYÁRTÁS

Komplex alkalmazások, egyedi eszközök és megoldások fejlesztése és gyártása
innovationcenter

Enterprise Group – Innovation Center

Az Enterprise Group, már megalakulása óta, kiemelt figyelmet fordít az innovációra, az egyedi fejlesztések és kutatásfejlesztési projektek megvalósítására egyrészt saját inkubációs stratégia mentén, másrészt pályázati források bevonásával. Az így megteremtett inkubációs térben a lehetőség adott ahhoz, hogy a mérnöki kreativitás is teret nyerjen és a nagymértékű alkotói szabadság mentén egyedi hight-tech termékek és megoldások jöjjenek létre.

Az Innovation Centerben jelenleg három területen történnek fejlesztési munkálatok. A Rácalmáson lévő telephelyen az egyedi elektronikai és hardverfejlesztési tapasztalat révén komplex IT eszközök és megoldások, Szegeden egy GINOP projektből kiindulva biotechnológiai szoftverfejlesztés, valamint Budapesten Smart IoT tudásra alapozva soklokációs adatfeldolgozási rendszerek fejlesztése zajlik.

Innovation Center

Segíthetünk?
Az Enterprise Group teljes körű implementációs, projektmenedzsment, support- és szaktanácsadói szolgáltatást biztosít Partnerei számára. Mindezt gyorsan, hatékonyan és rugalmasan, folyamatosan magas színvonalú megoldásokkal. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 80 888 326-es telefonszámon!

search

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők