hírek

hírek

hírek

Aragon Research Globe: Technológiai vezetők között a Unify

2019-07-30


A legjobbak között tartja számon az Aragon Research a Unify UCC egységes kommunikációs és együttműködést támogató technológiáit. A cég a Szilícium-völgy első számú kutató cége, mely 14 versenytárs értékelése mellett helyezte a felső kvadránsba a Unify-t. A legjobbnak ítélt gyártók körébe azok kerülhettek, melyek zökkenőmentes, magas színvonalú felhasználói élményt kínálnak hang-, video-, üzenetküldési és együttműködést támogató alkalmazásaikban, és tudják mindezt biztosítani helyi üzemeltetésű rendszerekkel, illetve felhő alapú szolgáltatásként is. A Unify esetében külön elismerésre került az a versenyképes stratégia, mely összhangban van az iparág fejlődésének irányával és a piac igényeivel egyaránt.

 

Az Aragon Research döntését indokolva többek között kiemelte a Unify Circuit és OpenScape megoldásit, melyek által hatékonyan egyesül egy helyben telepített UCC platform egy felhő alapú professzionális multimédiás környezettel. Kiemelten jó értékelést kaptak a vertikális megoldások, úgymint a Unify contact center, az Xpert diszpécserrendszerek, és az OSCAR. Az OpenScape Cloud nagy előnye, hogy támogatja a felhő alapú, a saját üzemeltetésű és a hibrid felhő alapú opciókat, mely nagyfokú rugalmasságot biztosítanak az ügyfelek számára.

 

Paul Cunningham, a Unify marketing igazgatója szerint a vállalat úgy kínál világszínvonalú UCC megoldás csomagokat a vállalatok és intézmények számára, hogy azok a működési környezetnek rugalmasan megfeleltethetők. A Unify felhő- és informatikai szolgáltatásai kiegészülve az Atos Digital Workplace kínálatával olyan megoldást biztosítanak, ami hozzásegíti a vállalatokat a digitális átalakulási tervek sikeres megvalósításában. Jim Lundy vezető elemző teljes joggal jelenti ki, hogy a Unify technológiai vezető pozícióban van, kész arra, hogy hosszú távon az ügyfelek igényeinek megfelelő technológiákat és szolgáltatásokat biztosítson.

 

Forrás: https://unify.com/en/2019/press-release_2019_04_23/atos-named-a-leader-in-aragon-research-globe-for-ucc-2019

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők