hírek

hírek

hírek

Az EMMA bemutatkozott az Infokommunikációs konferencián is

2012-06-08


A Magyar Kórházszövetség Kongresszusát követően májusban a X. Jubileumi Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferencián is bemutatkozott az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA).

Az egészségügyi informatika informatikai éves seregszemléjén az Enterprise Group-ot  Orbán Előd ügyvezető igazgató képviselte, aki előadásában ismertette az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) technológia és gyakorlati előnyeit a szakmai közönségnek.

Az EMMA speciálisan fekvő- és járóbeteg-ellátó intézmények, háziorvosok és a gyógyításban résztvevő egyéb egészségügyi szervezetek számára, és a gyógyító tevékenység teljes vertikumának lefedésére készült. Az alkalmazás megoldást jelent többek között a páciensek adatainak dinamikus, rugalmas és egységes tárolására - akár felhő alapú informatikai rendszerekben is.

A konferencia áttekintést adott a monitorozásban és életmód tanácsadásban elért eredmények hasznosításáról, a legújabb eHealth kutatás-fejlesztési irányokról, valamint az új technikai lehetőségek kiaknázását biztosító projektek informatikai lehetőségeiről. Az esemény előadásai nemcsak az egészségügyi ellátó intézmények menedzsmentjének, gazdasági és informatikai vezetőinek szóltak, hanem az egészségpolitikával foglalkozó szakembereknek és azoknak a döntéshozóknak, akiknek befolyásuk van az egészségügyi ellátás előtt álló, alapvető változások megvalósítására.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők