hírek

hírek

hírek

Az Extreme Networks Gold Partnere lett az Enterprise Group

2014-09-05


Az Extreme Networks egyike a világ legnagyobb hálózati eszközöket és szoftvereket gyártó vállalatainak. A kiemelkedő minőséget biztosító vállalat kiemelt partnere hazánkban az Enterprise Group, amit az Extreme Networks többféle módon is honorált: cégünk az Extreme Gold Partnerséget, valamint a Largest Partner in Hungary díjat is megkapta az elismert gyártótól.

 

Az Extreme Networks vezetékes és vezeték nélküli hálózati megoldásai híresek kiváló teljesítményükről és megbízhatóságukról, hiszen az élvonalbeli, innovatív gyártó célja, hogy a lehető legjobb termékeket kínálja – mindezt kiemelkedő ügyfélszolgálattal egybekötve. A vállalat a tavalyi év folyamán kibővült, amikor megvásárolta az amerikai Enterasys Networks céget: a 2000-es alapítású Enterasys portfóliójában szintúgy megtalálhatóak voltak a hálózati eszközök – például routerek, switchek –, valamint a különböző, hálózatok menedzselésére és biztonságának kialakítására tervezett szoftverek is, amelyek 2013-tól az Extreme Networks termékpalettáját színesítik. A gyártó kimagasló termékei hazánkban többek között az Enterprise Group által érhetők el, ezentúl Gold Partneri státusszal.

 

 

Milyen előnyökkel jár a Gold Partnerség rendszere?

 

  • forgalom utáni visszatérítés
  • deal regisztrációs lehetőség
  • dedikált kapcsolattartó (sales, műszaki oldalon)
  • részvételi lehetőség a partner rendezvényeken
  • hozzáférés a partner portálhoz
  • kedvezményes tanfolyami lehetőség
  • kedvezménykérési lehetőség

 

A Gold Partner elismerés mellett az Enterprise Group immár büszke tulajdonosa lett a Largest Partner in Hungary díjnak is, amelyet az Extreme Networks idén októberben, Lisszabonban megrendezett konferenciáján vehettek át az Enterprise Group vezető munkatársai, Juhász László és Téchy Zoltán; így cégünk a kiemelt partnerség mellett megkapta a legnagyobb forgalmat elérő partner díjat is, biztosítva ezzel a lehetőséget arra, hogy továbbra is a legmagasabb minőséget közvetíthessük fogyasztóink felé.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők