hírek

hírek

hírek

Az idei év első felében debütált Ascom Myco okostelefon első átütő sikere Észak-Amerikában

2015-08-11


Az Ascom Myco valódi úttörő megoldásnak számít az egészségügy területén. A különleges felépítésű intelligens készüléket kifejezetten a kórházi ápolók speciális igényeire tervezték. Észak-Amerikában, az egyik legnagyobb kórházban több mint 500, Ascom Unite szoftverrel integrált Ascom Myco okostelefont fognak beüzemelni.

 

2015 szeptemberére az egyik fő észak-amerikai sürgősségi kórház több mint 500 Ascom Myco készüléket rendelt meg, melyeket az Ascom Unite megoldással együtt fognak beüzemelni. Ez az első nagy telepítés Észak-Amerikában, a beruházás meghaladja az 500 000 svájci frank értéket, és ezt a rendelést valószínűleg számos másik követi majd az egészségügyi területen. Az 550 ágyas kórháznak 4000 alkalmazottja van, akik 3 különböző területen látják el a feladataikat azzal a céllal, hogy mindenben a páciensek gyógyulását szolgálják. Az Ascom Myco megoldását egy új, 170 000 m²-es részlegen telepítik majd, így ez a részleg a régióban elsőként teljes körűen digitális kórházként fog működni.

 

Az Ascom Myco, mely egy kifejezetten a kórházak számára kifejlesztett innovatív okostelefon, az Ascom Unite megoldással integrálva a kórházi dolgozóknak lehetővé teszi a valós idejű, egyszerű hozzáférést a páciensek adataihoz egy hordozható eszközön, az épület bármely pontján. Így a rendszer a fontos laboreredményeket, az egyes betegek EKG-görbéit, a páciensek egyéb adatait, a riasztásokat, a hívásokat és üzeneteket mind tárolja, priorizálja, rendezi, sőt, ha szükséges, automatikusan ki is értékeli az adatokat. Az így megspórolt időt a páciensek jobb minőségű ellátására lehet fordítani.

 

„Nagyon elégedettek vagyunk ezzel az első nagyszabású Myco megrendeléssel, mivel ez első számú egészségügyi ICT szolgáltatóként erősíti meg a helyzetünket Észak-Amerikában. Kisebb rendeléseket követően ez az első nagyobb projekt, melynél a Myco a Unite platformmal bizonyított. Biztosak vagyunk abban, hogy a Myco képes megreformálni az egészségügyet úgy, hogy egy integrált intelligens munkafolyamat-managementet segít elő, mely leginkább a célirányos kommunikációra és információáramlásra koncentrál” – mondta el Claes Ödman, az Ascom Wireless Solutions vezérigazgatója.

 

Forrás: http://www.ascom.com/en/index/news-corporate/news/ascom-myco-22-july-2015/news-corporate

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők