hírek

hírek

hírek

Customer Workshop Prágában az Extreme Networks szervezésében

2016-10-19


Az Extreme Networks hosszú múltra visszatekintő partnerünk. Minden évben workshopok keretében igyekszik átadni a legfrissebb megoldásokkal, rendszerekkel, eszközökkel kapcsolatos információit. Ahogy már többször, az idei évben is meghívást kaptunk tőlük egy Switching, Wireless, NetSight, Analytics elnevezésű workshopra, ahová lehetőségünk nyílt ügyfeleket is magunkkal vinni. Az idén tavasszal megrendezett esemény 3 napja tulajdonképpen mérnöki tréningnek felelt meg. 2016. 04. 25-én a NIF két kollégájával Terbe István és Metzger Zoltán kollégánk vágott neki a prágai útnak.

 

A rendezvénynek a Veracomp nevű cég székházának alagsora adott otthon. A résztvevők a témacsoportokat előzetes ütemterv alapján vették sorra:

2016. 04. 25. hétfő >> XOS – 0,5 nap
Az első fél napban a résztvevők a vezetékes hálózati infrastruktúrával és az Extreme OS (XOS) rendszerrel ismerkedtek meg.
 
2016.04.26. kedd >> ExtremeControl – 1 nap
Az érdeklődők a központi felügyelet és monitoring (NetSIght, Control) rendszer alapjainak ismereteit
sajátíthatták el.

2016. 04. 27. szerda >> Wifi/BYOD/Extreme Identity Access Control – 0,5 nap
A szerda délelőtt folyamán egy speciális területről, az Identity Access Management (NAC) alkalmazásáról tudhattak meg fontos részleteket a vendégek.

■ 2016. 04. 27. szerda >> ExtremeAnalytics/CoreFlow2 technology – 0,5 nap
A workshop végén pedig a hálózatban alkalmazható analitika és megjelenítés volt a téma: a résztvevők megtudhatták, hogyan mérhető, analizálható és jeleníthető meg a hálózat működési keresztmetszete, illetve annak időbeli változásai.

 

A workshop a résztvevők elmondása alapján kifejezetten interaktívra sikerült. Épp ez volt a cél – minél több lehetséges, felmerülő kérdésre választ kérni és kapni. A jelenlévők kedd este egy kötetlen beszélgetés keretében tudták folytatni a napközben elhangzott információk közös feldolgozását, ahol az Extreme Networks kollégái vendégül látták az Enterprise Grouptól és az Enterprise Group által érkezett résztvevőket egy kitűnő kézműves sörözőben. Talán így még inkább érhető, hogy a váratlan áprilisi havazás sem szegte kedvét a messziről érkezett vendégeknek. Biztosak vagyunk benne, hogy jövőre is élünk a lehetőséggel – izgatottan várjuk a következő Extreme Networks workshopot!

Olvasson további érdekes tartalmakat az ICT Hírmondó legfrissebb számában

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők