hírek

hírek

hírek

Digital Workplace - Circuit vagy Skype for Business

2018-01-23


Az Enterprise Group, mint a Unify magyarországi Master szintű partnere, kiemelten törekszik a Circuit nevű kollaborációs eszköz által nyújtott előnyök bemutatására, az ügyféligények feltárására. Sok esetben azonban a Skype for Business iránt is érdeklődést tapasztalunk, ezért a piaci igényekre való válaszként elkezdtük az integrátori kompetencia kiépítését a Skype esetében is.

 

Célunk elsősorban nem a termékek értékesítése, hanem az ügyféligények megfelelő felmérése, meghatározása, azok kielégítése a legmagasabb szakmai és technológiai szinten, mintegy komplex szolgáltatásként. A Circuit és a Skype for Business is képes kommunikálni a telefonalközponttal, ezáltal átmenetet jelentenek a hagyományos kommunikációs platformtól a modern megoldások irányába, amelyhez az Enterprise Group tradicionálisan jól képzett alközponti mérnökei és az IT mérnökök közösen tudnak útmutatást adni.

 

 

A Skype for Business vagy Circuit által lehetővé tett megoldásokra az igény a munkavégzés gyökeres és folyamatos átalakulásával együtt született meg. A digitális munkahely jelenti a fizikai munkahely áthelyeződését a virtuális térbe, amely szigorú tervezést, folyamatos menedzsment felügyeletet igényel annak érdekében, hogy a munkavállalók eredményessége, elkötelezettsége növekedjen, és közben egészséges és számukra komfortos környezetben tudják mindezt megélni. Ennek elsődleges feltételei azok a fizikai és virtuális eszközök, amelyek fokozatos és előre megtervezett bevezetésén áll vagy bukik ennek az átalakulásnak a sikere. A technológia által nyújtott lehetőségek tárháza szinte végtelen, köszönhetően a dinamikus és felhasználó központú fejlesztéseknek, ám azt, hogy ezeket a lehetőségeket milyen mértékben sikerül kihasználni, az nagyban a vállalati kultúrán, tervezésen és a vezetésen is múlik.

 

 

Minden vállalat eltérő digitális múlttal és kultúrával rendelkezik, ezért a bevezetések is különböző tempóban és módszertannal történnek. A Circuit és a Skype for Business közötti döntés részben stratégiai, másrészt biztonsági, technológiai döntés. Ha a cég nagyszámú Microsoft alkalmazást használ már, és nem kifejezetten az egyszerűsítés, sokkal inkább az egységesítés a célja, úgy a Skype for Business logikus választás. A Circuit erőssége az egyszerű, áttekinthető rendszer, amely minden eszközön ugyanolyan felületet jelenít meg, és egy helyen foglalja magába azokat az alkalmazásokat, amelyeket a Microsoft különállóan tud csak kezelni.

 

 

Az Enterprise Group szakmai csapata a tervezésben és a döntés előkészítésben tud segítséget nyújtani, ahhoz hogy a technológiai transzformáció maradéktalanul sikeres legyen. A szakmai siker kulcsa pedig a képzett mérnökökön túl az, hogy mind a Unify, mind a Microsoft támogatja az Enterprise Groupot a feladat elvégzésében.

 

Puskás Rozália - ügyfélmenedzser írása

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők