hírek

hírek

hírek

Emberinek, eltökéltnek és eredményesnek lenni - Ebben segít a vállalatoknak a Unify

2017-08-03


Rohamosan növekvő mobilitás és virtuális üzleti környezetek: ezek azok a viszonyok, amelyekben helyt kell állnia egy mai cégnek – legyen az kis-, közepes- vagy nagyvállalat – méghozzá úgy, hogy közben munkavállalói mindvégig produktívak és kreatívak maradnak. A digitális világ számos lehetőséget kínál a fejlődésre, a rugalmasság és az eredmények növelésére, azt azonban mérlegelnünk kell, hogy hogyan tudjuk ezeket a lehetőségeket maximálisan kihasználni.

 

A Unify úgy véli, 2017-ben az alábbi célkitűzésekkel tudják a vállalatok könnyebben elérni a piaci eredményességet és a munkavállalói lojalitást:


1. Érezzük át a digitális élmények lényegét


A kommunikáció és az együttműködés alapvető emberi tapasztalatok. Az ezekhez szükséges eszközök azonban különbözőek lehetnek. A felhasználói élmények növelése biztosítja a felhasználók hozzáférését az összes médiumhoz, anélkül, hogy alkalmazások között kellene szlalomozniuk. Ez a technológia iránti bizalmat erősíti, valamint azt az érzést, hogy eszközeink együttműködnek velünk.


2. Egyszerűsítse az infrastruktúrát


Elkészíteni a tökéletes ételt, megtalálni a megfelelő ajándékot, repülőjegyet foglalni – az ünnepek sokszor bonyolultak és meglehetősen költségesek. Ha üzletről van szó, az még több komplexitással jár, pénz és idő terén is. Ennek orvoslására központosíthatjuk infrastruktúráinkat és használhatunk nyilvános felhőt vagy menedzselt szolgáltatásokat is, amelyek csökkentik az informatikai terheket és kihasználják a vállalkozások licencek általi lehetőségeit.


3. Vegye kézbe a digitális jövőt


Határozza el, hogy a legjobb kommunikációs és együttműködési eszközöket fogja használni cége érdekében. A szoftver- és felhőalapú szolgáltatások gyakorlatilag bármely meglévő rendszerbe integrálhatóak, a plug-in csatlakozók pedig szintén lehetővé teszik az eszközök csatlakozási lehetőségét. A hibrid és felhő megoldások úgy fejlesztik a technológiát, hogy a már meglévő rendszereket nem szükséges elvetni.


4. Hagyja maga mögött a korlátokat és működjön együtt

 

A jobb teljesítmény érdekében érdemes a szabadidőben is összegyűlni azokkal, akikkel együttműködünk, hiszen az összetartozás érzése növeli a produktivitást is. Történjen ez akár egy szervezet területén, vagy külső helyszínen – összehozni az embereket, hogy beszélgessenek, együttműködjenek, és információkat osszanak meg egymással, felerősíti a közös célokat és fejleszti a cég teljesítményét. A hatékonyabb kommunikáció érdekében le kell bontani a szervezet határait és a hatalmi együttműködési technológiákat.

 

5. Társuljon olyan emberekkel, akikben megbízik


Hogyan képesek az alkalmazottak kihozni a maximumot a bennük rejlő potenciálból anélkül, hogy egy megbízható teches partner lenne mellettük? A Unify kiemelt figyelmet fordít a vállalati együttműködés lehetővé tételére azáltal, hogy a lehető legjobb kommunikációs megoldásokat fejleszti és kínálja. Határozzuk el, hogy megtaláljuk azt a technológiai partnert, akire lehet számítani, aki üzleti célokat kínál, mélyreható, speciális szakértelmet és versenyelőnyt biztosító innovációkat szállít.


6. Győzze le a fragmentációt vállalatában


Az eltérő és fragmentált rendszerek vagy alkalmazások fokozott támogatást és training terhet termelnek, valamint magasabb költséggel jár menedzselésük és karbantartásuk is. Határozzuk el, hogy elgondolkodunk olyan módszereken, melyekkel elkerülhetjük a szétforgácsolódást, a csökkent produktivitást, és a frusztráció rejtett költségeit – azáltal hogy racionalizáljuk infrastruktúránkat és folyamatainkat.


7. Válassza a digitális átalakulást


A digitális transzformáció mindent megváltoztatott a munkával kapcsolatban. Azon változásokkal, melyekkel egy digitális munkahely jár, új lehetőségek nyílnak vállalata gyorsabbá, hatékonyabbá, jobbá és produktívabbá tételében. Határozzuk el, hogy felmérjük mit is jelent ez az átalakulás vállalatunk szempontjából és alkalmazzuk a megfelelő eszközöket annak támogatására. Ez magában foglalja olyan stratégia kidolgozását, mely lehetővé teszi a virtuális csapatokat, a kötetlen helyű munkavégzést, a mobilitást és a társas együttműködést. Vizsgálja meg, hogyan befolyásolja vállalata szélesebb digitális átalakulási stratégiája az alkalmazottai és a csapatai működését, melyekben dolgoznak.


Dolgozzon együtt olyan partnerrel, aki segít vállalatának eljutni oda, ahol lennie kell!

 

Olvassa el a legfrissebb ICT Hírmondó további cikkeit is!

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők