hírek

hírek

hírek

EMMA az ország legújabb magán egészségügyi szolgáltatójánál, a Corso MRI Diagnosztikánál

2021-03-31


Idén február közepén nyílt meg Nagykanizsa és az ország legújabb magán egészségügyi szolgáltatója a Corso MRI Diagnosztika. Az új intézmény is az Enterprise Multimedikai Alkalmazása (EMMA) és a hozzá tartozó korszerű EMMA WebClient rendszer bevezetése mellett döntött.

 

Február 15-től elérhető szinte valamennyi szolgáltatás, beleértve az ultrahang- valamint labor-diagnosztikát és a szakrendeléseket is. A kontrasztanyagos MRI vizsgálatok március végétől indulnak.

Az új intézmény igényeihez igazított Enterprise HIS megoldás a teleradiológiai eRAD rendszerrel együttműködésben egyszerűvé és rendkívül gyorssá teszi a szakorvosok számára a diagnosztizálást és leletezést. Az EMMA által rögzített páciens adatok lehívásával az orvos közvetlen az eRAD rendszerben tudja kiértékelni a felvételeket és az elkészített leleteket a páciens lapjára rögzítheti. Az így összesített, egyben tárolt orvosi adatokat az Enterprise megoldása az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe, az EESZT-be is felküldi.

A szintén most bevezetett és az EMMA adatbázisára épülő EMMA WebClient szolgáltatása a betegek azonnali és egyszerű informálását teszi lehetővé. A Corso MRI Diagnosztika páciense saját maga regisztrálhat a webes felületen, ahol ezt követően időpontot és a szakorvost is ki tudja választani, valamint a szabad helyek függvényében online is le tudja foglalni.

 

Az újonnan bevezetett HIS megoldásunk jól illeszkedik abba az ultramodern környezetbe, amely a diagnosztikai központ megnyitásával jött létre Nagykanizsán. Bízunk benne, hogy jelentős támogatást ad majd a szakorvosoknak és egy új információs dimenzió lesz a páciensek számára. Az EMMA rendszerre támaszkodva az intézmény orvosai és asszisztensei egyben tudják kezelni a páciensek adatait, a diagnosztizálást, az EESZT kapcsolatot, a beteg felvételt és tájékoztatást, valamint a recepciós és számlázási feladatokat is.” – mondta el Orbán Előd az Enterprise Group vezetője.

 

A Nagykanizsa új sétálóutcájában található épületben az MRI vizsgálatokat GE Signa Explorer 1,5 T készüléken végezik, az ultrahang diagnosztikát pedig egy GE logiq P9 készülék szolgálja ki. A kimagasló szakmai hátteret neurológus, reumatológus, onkológus, urológus, radiológus, szülész-nőgyógyász, ortopéd szakorvosok és operátorok biztosítják.

 

2021. március

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők