hírek

hírek

hírek

ESP Extend – adatelemzés, tárolás és vizualizáció

2021-07-15


Az Enterprise Group 2020 során az eredetileg e-mobilitásra specializált Enterprise Smart Power termékcsaládjába tartozó Dashboard megoldást átdolgozva hozta létre az ESP Extend névre hallgató rendszerét, mely nagy mennyiségű eltérő forrásból származó adat tárolására és feldolgozására, illetve ezek megjelenítésére alkalmas, ennek keretében pedig képes a nem nyilvánvaló összefüggések felismerésére és vizualizációjára.

 

 

Az ESP Extend webes felületen és mobil applikációban is képes megjeleníteni a feldolgozott információkat, mely az aktuális állapot megjelenítése mellett a korábbi kapott eredményekkel történő összevetést is lehetővé teszi. A felület alkalmas többféle szakterület adatainak elemzésére és vizualizációjára, beleértve például az egészségügyi, terápiás intézményeket, bankszektort vagy akár ICT szektort.

 

Az ESP Extend rendszer további előnyei:

 

  • biztosítja az esetleges hibák, eltérések, problémák korai felismerését
  • biztosítja tevékenységek, feladatok tervezhetőségét
  • naplózza a tevékenységek adatait
  • megjeleníti a statisztikai adatokat, összegzi az eredményeket, nyomonköveti a változásokat
  • biztosítja az adatok védett tárolásét és kezelését.

Az Enterprise Smart Power termékcsalád a KFI_16-1-2016-0031 azonosítószámú „Nagykapacitású lítium- vas-foszfát (LiFePO4) akkumulátorok intelligens cellavezérlő rendszerének kifejlesztése és gyártásra való előkészítése, elsődlegesen elektromos járművekben való felhasználásra” című pályázat keretében került kifejlesztésre. A termékcsalád fő termékei az ESP Pack, az ESP Dashboard, és a fent bemutatott ESP Extend.

 

 

Az Enterprise Smart Power Pack egy intelligens akkumulátor rendszer elektromos járművekben való felhasználásra. Fejlesztésünk bármely elektromos járműgyártó számára komplex megoldást nyújt a lítium alapú akkumulátor technológia felhasználására, legyen szó akár elektromos hobbiautóról, elektromos meghajtású vízi járműről vagy golfautóról. Az akkumulátor és a hozzá szükséges elektronikák egyetlen egységbe integrálva kerülnek beépítésre, így a beépítés és az üzemeltetés nem igényel speciális szaktudást, illetve a megbízhatóság magasabb, mint a részegységekből összeszerelt rendszereknél.

 

Az ESP Dashboard lényege, hogy az integrált kijelző egy jól átlátható, intuitív felületen biztosítja az egyes rendszerekből származó adatok logikus megjelenítését, így a hajó vezetője számára egyidejűleg jelennek meg a legfontosabb navigációs és energetikai adatok, az aktuális töltöttség mellett megtehető távolság, továbbá egyéb hajózáshoz nélkülözhetetlen környezeti információk (pl. sebesség, szél iránya és erőssége, hullámzás, stb.). Az ESP Dashboard lehetővé teszi a jármű követését, távfelügyeletét; az adatok távolról is elérhetőek, illetve riasztások állíthatók be – pl. télen az akku cellák mélykisülése előtt. Ennek köszönhetően a karbantartások tervezhetővé válnak, ezáltal a felügyelt rendszer hasznos élettartama jelentősen javítható.

 

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal az egyedi igények maximális kiszolgálására törekszünk, ezért termékfejlesztéseink célja olyan megoldások létrehozása, melyek fő jellemzői a komplexitás, az illeszthetőség, az integrálhatóság és a rugalmasság.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők