hírek

hírek

hírek

Gyorsuló információáramlás a betegek kiszolgálásában

2015-07-13


Az Enterprise Group eHEALTH üzletága az egészségügyi betegellátás minden területén innovatív és hatékony megoldásokat nyújt, melyek kiegészítéseként mostantól a világszinten elismert Ascom konszern egészségügyi kommunikációs megoldásait is elérhetővé teszi hazánkban.

A svéd központú Ascom Wireless Solution élen jár az egészségügyben különösen jelentős szereppel bíró, vezeték nélküli kommunikációs eszközök gyártásában. A megoldások célja, hogy a kritikus helyzetekben is maximálisan megbízható eszközök és rendszerek álljanak a munkatársak rendelkezésére. Az innovatív rendszerek elsősorban az ápolók, a gondozók és az orvosok számára készültek, de segítséget nyújtanak a kórházi menedzsment, az IT szakemberek és tanácsadók számára is.


Közös célunk, hogy az ápolók több időt és figyelmet szentelhessenek a betegekre, fokozva ezzel kiszolgálásuk színvonalát és az ápolók hatékonyságát. Három dologgal is hozzájárulhatunk ehhez; csökkentjük az ápolók riasztások okozta fásultságát, lehetővé tesszük, hogy az információk gyorsan jussanak el hozzájuk, és a munkafolyamatokon is javítunk” – tette hozzá Orbán Előd az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.


Az Enterprise Group által hazánkban menedzselt Ascom IP-alapú nővérhívó rendszerek, az integrált betegmonitorozó berendezések, a mobilizált munkafolyamat (workflow) menedzsment, valamint a HIS (Hospital Information Systems), RIS (Radiology Information Systems), LIS (Laboratory Information Systems) szoftverrendszerekhez való integráció is a nővérek munkájának maximális támogatására és a betegellátás hatékonyságának növelésére hivatott.


További információért keressen minket bizalommal az ascom@enterprisegroup.hu e-mail címen.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők