hírek

hírek

hírek

ICT VIP szakmai rendezvény – Móri borvidék szeptember 22-23.

2017-10-10


Idén 2017. szeptember 22. és 23. között a került megrendezésre hagyományosnak tekinthető őszi ICT ügyfélrendezvény. Az elmúlt évhez hasonlóan ezúttal is egy Budapesthez közeli úti célt tűztünk ki: az eseményt a Vértes és a Bakony völgyében fekvő történelmi környezetben élvezhettük, ahol legkiválóbb ügyfeleink társaságában, egy kellemes túra keretében megismerkedhettünk a vidék finom borokat termő dűlőivel is.

 

Szakmai előadásaink összeállítása során ügyeltünk rá, hogy ügyfeleink elsők között értesüljenek az ICT piacot érintő trendekről, továbbá betekintést kapjanak a Unify által felvázolt jövőképéről, valamint az Extreme Networks-nél bekövetkezett változásokról. A két napos programot Juhász László ICT üzletág igazgató beszéde nyitotta meg. Előadásában ismertette a rendezvény tematikáját, majd bemutatta vállalatunkat és üzletágunk felépítését. Betekintést nyújtott partnerségeinkbe és mérnöki szakértelmünkbe, továbbá felvázolta üzletágunk üzleti igények kiszolgálásáért végzett tevékenységeit. Előadásában meglévő termékeink, ugyanakkor a 2017-es évben létrejött termékfejlesztéseink is ismertetésre kerültek: IT Assistance szolgáltatásunk, Extreme Neworks Analytics, a Skype for Business integráció, a Contact Center és CRM integráció, az OpenScape Alarm System integráció, illetve a HiMed kórházi infrastruktúra.

 

 

A nyitóbeszédet követően Rácz Tamás, az ICT üzletág kereskedelmi vezetője „Unify a világban” címmel a gyártó piaci helyzete mellett a meglévő termékeikkel kapcsolatosan adott részletes iránymutatást. Kiemelt termékként ismerhettük meg üzletágunk termékportfóliója általi fejlesztésként a veszélyhelyzeti segítséget nyújtó rendszert, az Oscart, ami automatizálja és optimalizálja a szükséges kommunikációt.

 

Juhász László következő előadásában másik fő gyártónk, az Extreme Networks erősségeit követően kitekintést nyújtott 2019-es évig tervezett fejlesztéseikre vonatkozóan is. A szakmai előadássorozatot Puskás Rozália átfogó a Skype for Business bevezetés és alközponti összeköttetés kialakításáról szóló előadása zárta.

 

A szakmai előadásainkat követően Miklós Csabi, Mór egyik legkiválóbb borászának kíséretében a társaság lovaskocsikkal indult útnak egy felejthetetlen dűlőtúrára. Megismerhettük Mór jellegzetes szőlőfajtáit, megkóstolhattuk helyi szőlőket. A program zárásaként a tiszta időnek köszönhetően a dűlők tetejéről közösen tekinthettük meg a naplementét, majd továbbindultunk vacsoránk helyszínére. Miklós Csabi pincéjében egy különleges hangulatú vacsora és felejthetetlen borkóstoló várt ránk.

 

 

Örömünkre szolgált, hogy rendezvényünkön ügyfeleink nagyfokú elégedettségüket fejezték ki, így ennek megfelelően üzletágunk további hasonló programokat is tervez.

 

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők