hírek

hírek

hírek

Ismét meghosszabbított Unify Master 3 szintű partnerség!

2018-03-10


Az Enterprise Communications Magyarország Kft. ICT üzletága egészen fennállása óta, a Unify termékek minősített partnere. A korábban Siemens márkanév alatt futó Unify idén ismét három termékcsoport-kategóriában ítélte oda az Enterprise Group számára a Master minősítést, ezek az OpenScape Enterprise, OpenScape 4000 és az OpenScape Business. OpenScape Cloud kategóriában szintén minősítést szerzett a vállalat.

 

Az Enterprise Group 2010 óta minden évben a gyártó legmagasabb szintű Master partnere az összesen három Master szintű minősítésnek köszönhetően. A Unify a Partner Program keretein belül minden évben felülvizsgálja az akkreditációt, hogy végfelhasználóinak a legmagasabb minőséget tudja biztosítani. Az Enterprise Group ICT üzletágának idei tanúsítványa 2019. január 31-ig érvényes.

 

A Unify által kiállított Master partneri elismerés nemcsak a szolgáltatás minőségén tükröződik. Ennek köszönhetően tudjuk ügyfeleink számára biztosítani a piacon elérhető legmagasabb gyártói árkedvezményeket, melyek kizárólag ezen a partneri szinten hozzáférhetőek.

 

Amellett, hogy az Enterprise Group a Unify legmagasabb szintű Master partnere Magyarországon, az országban szintén egyedüliként kötheti meg évről évre sikeresen a HandsOn szerződést. A partneri szerződésnek szintén igen magas megfelelési kritériumai vannak a Unify felé, minden országban csak egy ilyen szerződéssel működő partnert tartanak számon. A partnerség keretein belül az Enterprise Group végzi a központilag kezelt Unify Global Accountok karbantartási feladatait és az egyedi projekt megbízásokat.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők