hírek

hírek

hírek

KomplexLabor, Szeged - Újabb magánegészségügyi intézményekben az EMMA termékcsalád!

2020-10-05


2020. március elején Szegeden, a KomplexLabor Diagnosztika intézményben az EMMA, valamint az EmmaGo! medikai rendszerek bevezetésre kerültek.

Az intézmény egy jól felszerelt, modern környezetben biztosít magas színvonalú ellátást a pácienseik számára. Képalkotó diagnosztikai szolgáltatások (MRI, CT, röntgen, ultrahang) mellett bőrgyógyászat, esztétikai lézersebészet és krioszauna is igénybe vehető rövid eléjegyzési idővel. A szakmai hátteret nagy tapasztalattal rendelkező főállású radiológusuk és operátoraik biztosítják, akiknek személye, szakmai tudása garancia a minőségi képalkotásra és leletezésre.

 

A színvonalas betegellátás támogatásának érdekében fogalmazódtak meg olyan elvárások a medikai rendszer választását megelőzően, mint a gyors adminisztráció lehetősége, a magánellátásban használt funkcionalitások, precíz előjegyzési rendszer megléte.

 

Az általunk fejlesztett alkalmazások mind biztosították a fenti elvárásokat, ennek eredményeként döntött az intézmény az Enterprise Group mellett.

 

Az EMMA GO! kifejezetten magánellátásra szakosodott intézmények speciális igényeit hivatott kiszolgálni. Funkcionalitásában a járóbeteg, betegadminisztrációs feladatok, az elvégzett vizsgálatokról számlatételek összeállítása mind elérhetőek. Gyors és hatékony munkát biztosít a felhasználók számára az áttekinthető vizuális megjelenéssel, valamint a stabil működéssel.

 

A recepciós dolgozók számára az EMMA-ban van lehetőség a diagnosztikai munkahelyek által feladott tételek alapján gyorsan, egyszerűen összeállítani a számlát. A felmérések, oktatások, valamint a szoftverek telepítése gördülékenyen zajlott, köszönhetően az intézmény részéről tanúsított együttműködésnek.

 

Az EmmaGo! és az EMMA azon túl, hogy a dokumentációt, a szolgáltatáskérést és a számlázást kezeli, egyszerűbbé teszik az ellátást végző orvosok, szakdolgozók mindennapi betegadminisztrációval kapcsolatos munkáját. Biztosak vagyunk abban, hogy az EMMA termékcsaláddal a KomplexLabor Dignosztika egy gyors és magas színvonalú munkavégzést tud folytatni a jövőben.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők