hírek

hírek

hírek

Korszakalkotó újítás az egészségügyi szektorban: EMMA 3.0 és EMMA GO!

2016-05-03


A Magyar Kórházszövetség kongresszusán debütált az Enterprise Group továbbfejlesztett multi medikai rendszere

A Magyar Kórházszövetség kongresszusa a magyar egészségügy jelentős szereplőinek egyik legfontosabb találkozóhelye évről évre. A kiemelkedő szakmai esemény idei, siófoki állomásán a szakmai előadások mellett az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás 3.0 verzióját, valamint az innovatív, járóbeteg-ellátásra szakosodott alkalmazást, az EMMA GO!-t is megismerhették a szakmai résztvevők. A száz százalékban magyar tulajdonú Enterprise Group e fejlesztésekkel – célkitűzésének megfelelően – a hazai betegellátás színvonalának növeléséhez és az egészségügyben dolgozó szakemberek munkájának megkönnyítéséhez járul hozzá.

 

A tavalyihoz hasonlóan az idén is az MKSZ kongresszusára időzítette az Enterprise Group a saját fejlesztésű Enterprise Multi Medikai Alkalmazás új verziójának bemutatását. A vállalat eHEALTH üzletága olyan termékeket kínál az egészségügyi intézmények számára, amelyeket a valós kórházi igények mentén, az egészségügyben dolgozók folyamatos visszajelzései alapján alakítanak ki. Az EMMA 3.0-s verziója mellett most debütált az EMMA GO! névre keresztelt, kifejezetten a magas szintű járóbeteg-ellátás kiszolgálására tervezett alkalmazás is.

 

A továbbfejlesztett EMMA rendszer alapjaiban is megújult, a technikai háttér frissítései minden esetben a jobb felhasználói élményt szolgálják. Az új változat jelentős sebességnövekedéssel és három új optimalizált üzemmóddal támogatja az egészségügyi intézmények dolgozóinak munkáját; míg a „járóbeteg-ellátó specialistának” is nevezett EMMA GO! verzió optimalizált felhasználói felületével és speciális szolgáltatásaival gyors és hatékony munkát biztosít az ambuláns feladatokat ellátó intézményekben dolgozó gyógyító és háttérszemélyzet számára. „Az EMMA GO!-nak fontos küldetése lehet a nagyszámú beteg fogadása miatt speciális igényekkel bíró járóbeteg-ellátó egészségügyi intézmények szereplőinek mindennapi életében” – fogalmazott Ficzere Andrea, a Magyar Kórházszövetség kongresszus szervezőbizottságának elnöke. „Úgy tudom, az EMMA már több kórházban is bizonyította, hogy innovatív, jól használható HIS megoldást nyújt. Saját tapasztalatainkból kiindulva úgy gondolom, hogy egyértelmű igény mutatkozik arra is, hogy a járóbeteg-ellátás területén egy egyszerűsített, de hasonlóképpen jól alkalmazható rendszer legyen jelen – erre pedig a mostani kongresszuson bemutatott EMMA GO! jó példa lehet”.

 

Az elhangzottak kapcsán Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója hozzátette: „Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több intézmény ismeri fel az EMMA-ban rejlő óriási potenciált, az alkalmazás országszerte számos intézményben járul már hozzá a korszerű betegellátáshoz. Legújabb fejlesztéseinkkel is ezt a célt kívánjuk szolgálni: azaz hogy elősegítsük az európai színvonalú, felelősségteljes és példaértékű betegellátás biztosítását Magyarországon”.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők