hírek

hírek

hírek

Már a Budapesti Szent Ferenc Kórház is EMMA felhasználó

2020-10-13


A Budapesti Szent Ferenc Kórház - melyet az Assisi Szent Ferenc Leányai Kongregáció nővérei 1936-ban alapítottak és jelenleg is a nővérek tulajdonában van – a felmerült informatikai fejlesztési igényekre válaszolva az Enterprise Multimedikai Alkalmazást (EMMA) választotta új HIS rendszerének.


Az elhatározást tett követte, majd precíz előkészítés előzte meg az új multimedikai alkalmazás éles üzemét. A technikai feltételek megteremtése után az Enterprise Group szakemberei kéthetes oktatási periódus alatt tréningezték a kórházi felhasználókat és felmérték az egyéni igényeiket is. A bevezetés elindításával azonban a finomhangolási fázis még nem ért véget, hiszen a további paraméterezési igényeket folyamatosan figyelemmel kísérve a kórház egyedi igényeire kellett szabni az alkalmazás moduljait. Az indulást követő héten naponta 2-3 szakértő konzulens közreműködésével a korház dolgozói személyes támogatást is kaptak.


Az EMMA fogadtatása igen pozitív volt. A folyamatos technikai konzultációk megkönnyítette az új rendszerre történő átállást és a kezdeti nehézségek leküzdését. A megfelelő szakmai támogatással a kórházi felhasználok elsajátították a program használatát, és napról-napra több funkciót vontak be a rutinba.


A teljes integráció befejezéséig még további egyedi fejlesztések és funkciók is rendszerbe állnak majd. Folytatódik a szakami támogatás, mely keretein belül az Enterprise szakemberei további helyszíni segítséget is nyújtanak majd.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők