hírek

hírek

hírek

Működés közben is bemutatkozott az eRADical

2015-06-24


Az Enterprise Group szervezésében 2015. június 23-án működés közben is bemutatkozott a modern és innovatív eRADical teleradiológiai rendszer, mely a tárolási és feldolgozási környezet alkalmazásával hatékonyan, jól skálázhatóan, magas rendelkezésre állás mellett támogatja az intelligens diagnosztikai eljárásokat, ezzel pedig egy gyors, hatékony és költségcsökkentő eszközt biztosít az egészségügyi ellátók számára.

Az Uzsoki Utcai Kórházban megrendezett sajtótájékoztató résztvevői Ficzere Andrea, a kórház főigazgatójának és Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatójának köszöntője, illetve a projektet és a teleradiológiát bemutató prezentáció után élőben követhették végig, ahogy a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház és az Uzsoki Utcai Kórház között az eRADical rendszeren keresztül létrejön a kommunikáció, valamint megtörténik a leletek villámgyors cseréje.

Az eRADical segítségével a képrögzítés helyétől pár méterre, de akár több száz kilométerre levő diagnosztikai helyiségekben is megtekinthetők és kiértékelhetők a különböző méretű egészségügyi intézmények digitális orvosi képalkotó eszközeinek felvételei – ezt demonstrálta a demo bemutató.

A részletes sajtóközlemények, illetve a képgaléria megtekintéséhez kérjük, kattintson IDE.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők