hírek

hírek

hírek

OpenScape Cloud - Unified Communications as a Service

2017-10-31


A Unify Circuit terméke 2017 szeptemberétől OpenScape Cloud néven elérhető. A névváltoztatás több mint marketing lépés: sokkal inkább egy dinamikus termék továbbgondolása és -fejlesztése, amelyet az új név is kifejez.

 

A OpenScape Cloud egy olyan mobil kollaborációs megoldás, amely hatékony munkavégzést tesz lehetővé egyegységes kommunikációs platformon, WebRTC alapon. Maga az ötlet nem egyedülálló a piacon, hiszen szinte minden nagy informatikai vállalatnak van hasonló megoldása, de a valós élethelyzetben történő használat és a költségek mérete gyorsan versenyelőnyhöz juttatja az OpenScape Cloud-ot.


A WebRTC alapú, böngészőből elérhető felület, illetve a telefonra letölthető applikáció valós idejű kommunikációt és kollaborációt tesz lehetővé, ami által a felhasználó tartalmat oszthat meg, videótelefonálhat, szöveges üzeneteket válthat, miközben flexibilisen változtathatja a felületet, amelyen ezt a tevékenységet végzi. A Unify alközponti integráció azt eredményezi, hogy a OpenScape Cloud akár asztali telefont is képes elérni hanghívás formájában. Így az eltérő munkavégzési szokásokkal rendelkező kollégák egységes és biztonságos rendszeren tudnak egymással információt megosztani, cserélni, egymás munkafolyamataiban részt venni. Ehhez igazodik a licencelési stratégia is, amelyen belül megkülönböztetünk essential, team, professional és enterprise licenceket – különböző felhasználói jogosultságokkal és más méretű felhős tárhellyel. A licencek szabadon, hónapról hónapra módosíthatók, számosságban és minőségben egyaránt, ezzel a Unify egyedülálló módon alkalmazkodik a vállalatok változó igényeihez és az üzleti ökoszisztéma színességéhez. A digitális munkahely megteremtését a felhőalapú megoldások teszik lehetővé, ami egyértelmű fejlődési irány, az informatikai piac teljes egésze erre halad eltérő tempóban. A UCaaS (Unified Communications as a service) magasabb minőségű felhőalapú hangszolgáltatás, amely egyénre szabható módon növeli a munkafolyamat hatékonyságát.


A Unify lehetővé teszi azt, hogy a megszokott, saját üzemeltetésű (on-premise) megoldásoktól fokozatosan jusson el a felhasználó a felhőbe, szakmai támogatás – mint a biztonsági kérdések tisztázása – mellett.


A felhasználóközpontúság mellet fontos előny az OpenScape Cloud árazása. A pay as you go rendszer havonta történő elszámolás alapján számláz az ügyfél felé, aki ezt OPEX alapon tudja elszámolni. Semmilyen egyéb beruházást nem igényel a megoldás bevezetése és használatának megkezdése. A 30 napos trial licenc bármikor elérhető a Unify oldalán (www.circuit.com), amelyet az ügyfél maga tesztelhet, demóra gyakorlatilag nincsen szükség, hiszen a valós felhasználás mindennél jobban bizonyítja az eszköz képességeit.

 

Ez a dinamikusan fejlődő, állandó fejlesztés alatt álló eszköz előre mutató a Unify portfóliójában,
egészen a cPaaS (collaboration Platform as a service) irányába, amely a következő lépés a felhőalapú szolgáltatások között.

 

Puskás Rozália ügyfélmenedzser 

 

Olvassa el a legfrissebb ICT Hírmondó további cikkeit is!

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők