hírek

hírek

hírek

OPENSCAPE HEALTH STATION: INTEGRÁLT BETEGÁPOLÁS, NAGYOBB ELÉGEDETTSÉG

2017-06-06


A klinikai folyamatok során létrejövő információkhoz történő széles körű, egyidejű és hatékony hozzáférés az egészségügyi informatika jövőjének legfontosabb kérdése. Ésszerűsítést, a költségek csökkentését és a betegellátás élményének jelentős növekedését eredményezheti egy olyan korszerű integrált betegellátási rendszer, mint a Unify OpenScape – Health Station.

 

A betegek elégedettségének fontos tényezője az egészségügyi intézményben töltött idő során az orvossal és a szakápolókkal folytatott hatékony kommunikáció, a megfelelő információ és annak szemléletes átadása. Az OpenScape Health Station kifejlesztésekor fontos szempont volt e kommunikációs igény mind teljesebb lefedése. Hasonló jelentőséggel bír az információáramlásban az egészségügyi személyzet egymás közötti kommunikációja. Az orvosok számára a laboratóriumi eredmények ellenőrzése vagy a konzultációs beszélgetések ezentúl közvetlenül a betegágy mellől intézhetők. A betegek hozzáférhetnek az orvosi feljegyzésekhez és az ápolási tervekhez, valamint megoszthatják ezeket családtagjaikkal és barátaikkal is.

 

Az új rendszer révén a páciensek informálása, oktatása és szórakoztatása mind-mind pozitív eredményekkel jár: többek között rövidebbé válik a kórházban töltött tartózkodási idő, és alacsonyabb lesz az újrafelvételek aránya. A videó konzultációk és az egészségügyi információs rendszer adataihoz történő azonnali hozzáférés jelentősen növelik az intézmény hatékonyságát, csökkentik a költségeket ésjavítják a betegek biztonságérzetét.

 

Az OpenScape Health Station funkciói interaktívvá teszik az orvos-beteg kapcsolatot és zökkenőmentessé a klinikai folyamatkezelést:

 

Portálhozzáférés betegek részére – A betegek hozzáférhetnek a saját ápolásukra vonatkozó információkhoz.

 

Videó oktatás – A videó hivatkozások biztosítják az oktatást és felvilágosítást a betegágyak mellett.

 

Közvélemény-kutatás és -felmérés – Bármely témában rögzíthetők a betegek véleményei, ami pozitív felhasználói élményt ad a pácienseknek, és hasznos információkkal szolgál az ápolók számára.

 

Kórházi információk – A kórház személyes üzenetet küldhet a pácienseknek, amelyben akár különböző szolgáltatásait is ajánlhatja.

 

Menürendelés – A kórházi étkeztetési folyamat online automatizálása, akár testre szabott speciális ajánlatokkal.

 

Az online elérhető média- és szórakoztatóközpont növeli a betegek elégedettségét, és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot:

 

Televíziós szolgáltatás – TV é s IPTV sugárzás közvetlenül a páciens ágya mellett.

 

Filmek igény szerint – Filmek lejátszása igény szerint, akár ütemezve is.

 

Telefonszolgáltatás – Támogatja a SIP és analóg telefonálást, így a páciens bármikor kapcsolatba léphet hozzátartozóival.

 

Internethozzáférés – Biztosítja a folyamatos internetszolgáltatást a betegágyból.

 

Játék center – Többféle kártyajátékkal, sudokuval és memóriajátékkal.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők