hírek

hírek

hírek

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház – Győr V7 Upgrade és Bővítés Projektet zártunk

2017-06-19


A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház jogelődjeivel együtt több mint 260 éve végez járó- és fekvőbeteg ellátást. Az alapkőletétel még 1749-ben, Mária Terézia uralma alatt történt. A kórház azóta több épülettel és telephellyel bővült, a '70-es és a '80-as évek beruházásainak eredményeként ma egy teljesen új, modern intézmény látja el a megye és az egyes szakterületek régiós egészségügyi feladatait. 

 

Névadója a világszerte ismert sebész, aki maga is igazgatója volt az akkor még Szentháromság névre hallgató kórháznak. Vezetése alatt klinikai színvonalra fejlesztette az intézményt, a gyomor-bélvarrógép feltalálásával pedig kivívta magának a szakma elismerését. 

 

De nemcsak az egykori vezető, a kórház is több cím büszke tulajdonosa lett az idők során: ilyen az 1986-ban az Egészségügyi Minisztérium által ajándékozott "Kiváló Intézmény", a WHO és az UNICEF által adományozott 1995-ös "Bababarát Kórház" cím és a 2008-ban átadott "Életet ajándékozó kórház" elismerés a Magyar Kórházszövetségtől.


A kórháznak továbbra is legfontosabb célkitűzései között szerepel a betegek elégedettsége, aminek külön szolgáltatásokkal és a korszerű technológiai berendezésekkel is szándékában áll eleget tenni.

Ezt a modernizációs törekvést jól bizonyítja az, hogy hosszú évek óta szoros együttműködés van a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház és az Enterprise Group között.

 

Elsőként 2012-ben egy nagyméretű infrastruktúra fejlesztési projekt keretében olyan műszaki telekommunikációs megoldást adtunk át, mely a kórház hosszú távú IP telefon fejlesztésének alapját képezte. A tervezésnél figyelembe vettük a több lépcsőben történő fejlesztés kívánalmait és olyan egységes IP telefon rendszert kínáltunk, amely akár 100 000 felhasználóig bővíthető. A rendszer alapjaiban a Siemens HiPath 4000 alközpontra épült, így megvalósíthatóvá vált az úgynevezett vegyes működés analóg, digitális, IP mellékekkel és analóg, ISDN és SIP fővonalak alkalmazásával.

 

A sikeres munkának egy újabb állomása a kórház alközpontjának V7 upgrade-je és egyben bővítése volt 2017 év elején, amelynek keretében verzió upgrade-t hajtottunk végre és újabb 250 IP készülékkel bővítettük a rendszert.

 

A projekt kiemelkedően gyorsan és problémamentesen futott, köszönhetően a pre-sales, a sales támogatás, a szerviz és a projektmenedzsment munkájának, illetve a megfelelően definiált ügyfél igényeknek és a fejlesztési lehetőségnek, amely a kórház rendelkezésére állt. Az értékesítési folyamat után Oroszki László projekt menedzser vette át a projekt kivitelezését, az átállás pedig sikeresen megtörtént az előre tervezett időpontban Novothny László és Varga András szerviz mérnök kollégáink közreműködésével.

 

Szabó Szabolcs frissen nyugdíjba vonult kollégánk fontos szerepet játszott ennek a sikernek az előkészítésében, hiszen hosszú évekig ő felelt a PAMOK alközpont karbantartásért és kiemelkedően jó kapcsolatot ápolt az ügyféllel, amely nagyban segítette az értékesítési és implementációs folyamatot.

 

Olvassa ez az ICT Hírmondó legfrissebb számának további cikket is!

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők