hírek

hírek

hírek

RENTerprise ME

2017-11-27


Nem is olyan régen még teljesen elképzelhetetlen volt, hogy terméket, szolgáltatást bérbe vegyen a vevő. Majd, amikor az informatikai megoldások folyamatos cseréjének igénye, az igazán jó informatikusok havi bérköltsége az egekbe szökött, a piac kitermelte a maga megoldásait. Többek között azokat a bérleti konstrukciókat, melyek alatt nagyon sok félét értünk és érhetünk.


Érhetjük azt is, hogy az ügyfél a teljes infrastruktúrát vagy annak elemeit egy bérleti megoldásban megkapja, majd pár év múlva lecseréli és már az újat tovább bérli. Nagyon hasonlít ez az autó flottalízing megoldásokhoz,csak a tárgya és a cégautóadó hiánya megkülönbözteti azt. Adott már a munkaerő bérleti megoldás is, mikor a megfelelő informatikust megfelelő projektbe bevonva gyakorlatilag óra- vagy napidíjas alapon biztosítjuk. Hogy mi mit is kínálunk?


Infrastruktúra bérleti megoldást biztosítunk, mely magában foglalja az installációs költségeket és a szoftverkövetés minden járulékát is. Folyamatosan dolgozunk új megoldásokon is. Több esetben megjelent már az igény meglévő probléma orvoslására, analitikák kidolgozására, mely valójában a nálunk levő szürkeállomány bérlésére irányul. A munkaerő- és a szaktudáskölcsönzés egy rendkívül hasznos megoldás az ügyfelek számára. Ebben a felállásban csak adott feladatra, projektre és konkrét céllal bérlik ki az erőforrásokat és a tudást. Ha a célok teljesülnek, azonnal visszakapjuk az embert, aki szakmailag minden egyedi projektben is fejlődik. Minél több tapasztalattal lesz gazdagabb, annál komplexebb problémákra tudunk választ adni. Konkrét igények fogalmazódnak meg, a projekt fókusza nem sérül, időtávja meghatározható, és persze az a veszély sem merül fel, hogy a kapott erőforrást megszólítják a megbízó által más feladattal addig, amíg a szerződésben szereplő célját el nem érte. Persze első látásra egy ilyen projekt drágának tűnhet, de közelebbről vizsgálva korántsem az. Miért is?

 

A megbízónak nem kell törődnie a képzéssel, a foglalkoztatási költségekkel, a motiválással, az eszközök biztosításával. Sőt azzal sem, hogy ha adott projekt véget ér, akkor milyen feladatokkal lássa el a szakembert. A munkaerő beosztása és ellenőrzése sem feladata, számunkra az a fontos, hogy a kapacitást hatékonyan szervezzük és a kitűzött határidőre teljesítsük a projektet, oldjuk meg a problémát. A késésből vagy alulszervezésből esetlegesen adódód plusz idő is a mi kockázatunk.

 

Összegezve: csak az egyszeri szolgáltatási díj adott, járulékok nélkül, minimális kockázattal. Felismerve e piaci igényt, a közeljövőben két olyan csomagajánlat is megjelenik kínálatunkban, mely a fentebb ismertetett erőforrás-használaton alapul és tartalmazza mindazt a tapasztalatot, mérnöki munkaórát és gyártói képzést, melyet az évek során elsajátítottunk.

 

Az IT Assistance keretében hosszú távon biztosítjuk partnereink számára az IT infrastruktúra megbízható, biztonságos, fix üzemeltetését és rendszeres fejlesztését, míg az Analytics szolgáltatás a távközlési rendszerek üzemeltetésére és fejlesztésére irányul.

 

A fentiek mellett a saját erőforrásaink célprojektre való vezérlésére, havidíjas alapon történő eszközszállításra vagy ezek bármilyen kombinációjára is hatékony megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.


Szóval kedves ügyfelek, RENTerprise ME;
RENTerprise US!


Rácz Tamás Értékesítési vezető

 

Olvassa el a legfrissebb ICT Hírmondó további cikkeit is!

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők