hírek

hírek

hírek

Szakmai ügyfélrendezvény Szekszárdon

2017-01-09


Idén festői környezetbe látogattunk el ügyfélrendezvényünk alkalmából: a 2016. szeptember 23. és 24. között megrendezésre került szakmai eseményünket a magyar borkultúra egyik legszebb szőlőbirtokán, a szekszárdi dombság által kínált idilli környezetben tartottuk.

 

Az ICT üzletág ügyfeleinek szóló rendezvény szeptember 23-án, péntek délután kezdődött a Bodri Pincészet konferenciatermében. A szakmai programokat Juhász László ICT üzletág igazgató nyitotta meg beszédével, melyben beszámolt azokról a fejlesztésekről és eredményekről, amelyek nagymértékben befolyásolják majd a 2017-es évet. Az eseményt két fő szakmai program köré építettük, hogy ügyfeleinknek is szerteágazó információkkal, újdonságokkal szolgáljunk.

 

Két fő partnerünk, a Unify és az Extreme Networks színeiben pompázott a vendégeinkkel tele terem. A Unify vezető munkatársa, Drazen Andjelic (Unify Vice President Channel Central Eastern Europe) a Circuit alkalmazás segítségével jelentkezett be hozzánk Bulgáriából, és üdvözölte jelenlévő partnereinket. Ezt követően bemutatta a Circuit előnyeit és lehetőségeit, majd Papp István, a Unify munkatársa (Country Channel Sales Manager for Bulgaria and Hungary) a helyszínen is mesélt az alkalmazásról. Ezen előadások után – kis pihenő beiktatásával – ismét Juhász László üzletág igazgató vette át a szót, és ismertette az ott lévőkkel az „örömhírt”, miszerint a cég elérte a Platinum partnerségi szintet az Extreme Networks-szel – s az is kiderült, hogy ez milyen előnyökkel jár az ügyfelek szemszögéből. Az Extreme Networks-től is érkezett szakértő kolléga Michal Zlesak személyében, aki beszámolójával szemléltette a cég nemzetközi irányvonalait.

 

 

Az egész délutánt átölelő szakmai előadássorozat után egyórás szabadidőtöltés állt az ügyfelek rendelkezésére, hogy felfedezhessék a Bodri Pincészet által nyújtott szépségeket. Egy közös borkóstoló alkalmával együtt térképezhettük fel a különleges szekszárdi borokat, melyeknek fő jellegzetessége a gyümölcsösség, a lágyság és a cizelláltság, e vonásoknak a megjelenítésére törekszenek a Bodrinál is. A borkóstoló után finom és bőséges vacsorán vehettünk részt, ahol a kötetlen beszélgetés közben valamennyien különösen jól érezhettük magunkat.

 


A kulináris élményekkel egybekötött szakmai eseményt egy közös svédasztalos reggelivel zártuk. Az egybehangzó visszajelzések alapján elmondható, hogy ügyfeleink rendkívül hasznosnak találták a rendezvényt – így mi, a szervezők a sikeren felbuzdulva minden erőnkkel azon leszünk, hogy jövőre még több hasonló szakmai rendezvényt valósíthassunk meg.

 

Olvassa el az ICT Hírmondó legfrissebb számának további cikkeit is!

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők