hírek

hírek

hírek

Unify néven folytatja működését a Siemens Enterprise Communications

2013-11-13


A világ egyik vezető kommunikációs szoftvereket és megoldásokat gyártó vállalata, a Siemens Enterprise Communications új névvel, a mai üzleti kihívásokra választ adó küldetéssel, de a tőle megszokott innovatív és megbízható szolgáltatással folytatja működését. A Unify név egyaránt utal a vállalat 170 évre visszanyúló múltjára, illetve az egységes és hatékony vállalati kommunikáció missziójára.

 

A Unify szerint a kommunikációs megoldások és az IT szolgáltatások folyamatos változása és innovációja a munkavégzés új, jövőbe mutató formáját hozta létre, melynél a napi munkafolyamat többé már nem helyhez kötött, a dolgozók bárhova magukkal vihetik személyes kommunikációs eszközeiket.

 

A Unify-t a vállalatok munkájának újszerű IT támogatása hívta életre, amely a 2013 júniusában bemutatott és jelentős piaci elismerésben részesült Ansible Project-re épít. E Project egy új kommunikációs és együttműködési platformot testesít meg, amely biztonságos, dinamikus együttműködési lehetőséggel, univerzális tartalom előállítási képességgel, és felhasználóbarát felülettel segíti az üzleti folyamatok hatékony integrációját és az üzleti teljesítmény növelését. Az új brand célja, hogy a cégeknek a lehető legkevesebb időt kelljen a kommunikáció összehangolására fordítaniuk, hogy még nagyobb mértékben koncentrálhassanak alaptevékenységükre.

 

"A Unify azért jött létre, hogy támogassa ügyfeleit és az egész iparágat egy olyan újfajta munkamódszer meghonosításában, amely megváltoztatja a szervezetek kommunikációját és együttműködését, ahol a technológia felerősíti az információval foglalkozó munkatársak közös erőfeszítéseit, új energiát visz a munkacsoportok és a munkafolyamatok életébe, így összességében nagyban növeli hatékonyságukat" - mondta el Hamid Akhavan, a Unify vezérigazgatója.

 

Magyarországon a száz százalékban magyar tulajdonú Enterprise Group a Unify legnagyobb hazai partnereként és képviselőjeként kínálja ügyfeleinek a nemzetközi vállalat komplex infokommunikációs megoldásait. "A Siemens-nek gazdag öröksége van és a piac újítójaként tartják számon, ez pedig a Unify esetében sem lesz másként. Ami változik, az mind a felhasználói igények és elvárások által megalapozott, előremutató változás lesz. Ügyfeleink továbbra is innovatív és megbízható integrált kommunikációs megoldásokra számíthatnak, melyek minden esetben üzleti teljesítményük hatékonyabbá tételét célozzák" - beszélt a változásról Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.

 

Az Enterprise Group 2010-ben vásárolta fel a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft.-t. A cég kezdetben a jogelődtől örökölt üzleti kommunikációs és rendszerintegrációs szolgáltatást kínált, 2011-től azonban egy stratégiai átalakulásnak köszönhetően kibővítette portfólióját, és új üzletágaival az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátorává vált.

 

A Unify hivatalos weboldala. Közlemény letölthető pdf formátumban

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők