hírek

hírek

hírek

Unify: „Phone-ok harca” – avagy az asztali telefon a jövő vagy a múlt?

2016-08-12


Június elején a Unify új asztali telefonokkal bővítette portfólióját. Sokakban felmerülhet a kérdés: vajon érdemes asztali telefonokat fejleszteni egy olyan világban, ahol mindenki okostelefonnal a zsebében jár-kel? A Unify válasza egyértelműen igenlő. Vajon miért?

 

Az „asztali telefon halálát” az elmúlt 15 évben újra és újra megjósolták, azonban a felhasználói visszajelzések egyértelműen ennek az ellenkezőjéről tanúskodnak. Erről ad tanúbizonyságot Stephanie Watson, iparági analitikus egy, Twitteren közzétett posztja is:

 

 

„A híresztelések ellenére sokak igényelnek asztali telefont – s ezek az asztali készülékek számos innovatív tulajdonsággal rendelkeznek.”

 

A Unify nemrég készített „The Way We Work” („A mód, ahogyan dolgozunk”) tanulmányából kiderül, hogy a 9000 megkérdezett felhasználó 93%-a úgy véli, a hatékony munkavégzéshez mindenképp szükséges egy iroda – azonban ennek flexibilisnek kell lennie, és mobilis munkakörnyezetet kell biztosítania. Ebben a környezetben az asztali telefonnak ugyan van szerepe – de fontos, hogy megfeleljen néhány kritériumnak.

 

  • Költséghatékonynak kell lennie – mind maga a készülék árát, mind a hozzá kapcsolódó felhasználási költségeket tekintve. Amikor egy új kommunikációs környezet költségeit vesszük górcső alá, az eszközök ára jelentős mértékben befolyásolja a budget kialakítását.
  • Felhasználóbarátnak kell lennie. Az egyszerű dizájn és kialakítás létfontosságú – egy „túlgondolt” készülék jól mutathat, de biztosan nem lesz minden funkciója kihasználva.
  • Lehessen együtt használni az okostelefonra készült alkalmazásokkal – ne kelljen választani a kettő között, együttműködés szükséges. Mivel a munkavállalók nagy része rendelkezik okostelefonnal, az azzal való interakció lehetősége kulcsfontosságú.
  • Folyamatosan biztosítania kell a kifogástalan minőségű hanghívásokat.

A harvertechnológia nagyobb változásnak van kitéve, mint valaha – köszönhetően a BYOX jelenségének (Bring Your Own Everything) és az intézmények telepítési költségek csökkentésére való törekvésének. Az asztali telefon megfelelhet az új kihívásoknak – ehhez nem kell mást tenni, mint figyelembe venni a fentebbi kritériumokat.

 

További információt (angol nyelven) ide kattintva talál: http://blog.unify.com/2016/07/welcome-to-the-game-of-phones/ 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők