ict üzletág

IT biztonság és adatmentés

IT biztonság és<br> adatmentés

IT biztonság és adatmentés

Biztonsági megoldások:

A vállalati működés összes elemében közös, hogy megfelelő biztonsági megoldások nélkül komoly veszély fenyegeti a vállalat infrastruktúráját, adatait, kommunikációját, így a működést és üzleti eredményességet. Üzletágunk szakemberei segítenek kiválasztani a vállalat tevékenységhez és a technológiai, fizikai és humán környezetéhez illeszkedő biztonsági megoldásokat és szakértői támogatást nyújtanak azok bevezetésében, használatában.

Vírus- és adathalászat elleni védelem, spam- és tartalomszűrés, behatolás elleni védelem: csak néhány elem azoknak a biztonsági intézkedéseknek a sorából, amelyet szakértőink az új generációs tűzfalak és korszerű végpontvédelmi eszközök segítségével meg tudnak valósítani ügyfeleink hálózatában, megvédve ezzel a rosszindulatú támadásoktól.


Mentés és archiválás:

Adatainkat, hálózati eszközeinket nem csak a rosszindulatú támadások veszélyeztetik, hanem a szoftveres és hardweres meghibásodások, vagy a konfigurációs változtatásokból fakadó hibák is. Egy-egy ilyen meghibásodás után kritikus kérdés, hogy adatainkat, hálózatunk működőképességét a lehető leggyorsabban vissza tudjuk állítani. Ehhez ajánljuk korszerű mentési rendszereinket, amelyek segítségével gyorsan és teljeskörűen visszaállítható az utolsó működőképes állapot.
Amennyiben adatainkat hosszabb időre változatlan formában szükséges megőrizni, archiválási megoldásaink jelenthetik a megoldást.

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők