Rólunk

Filozófia

Megbízhatóság
Dinamizmus
Ügyfélcentrikus
hozzáállás
Felelősség-
vállalás
Segítőkészség
Magas szakmai
színvonal
Őszinteség
Tudatosság
Tisztelet

Filozófia

Az Enterprise Group vezető szerepet tölt be a hazai vállalatok és intézmények informatikai és telekommunikációs rendszereinek továbbfejlesztésében, közvetlenül és közvetve elősegítve eredményességük javítását. A magas minőségi színvonal, a folyamatos innováció, a műszaki fejlesztés, a vevőközpontú szemlélet, a társadalmi környezet gazdagítása, a nyitott kommunikáció eredményezi sikeres kapcsolatainkat, vevőink hosszú távú elégedettségét.

 

FilozófiaArra törekszünk, hogy az Enterprise Group olyan vállalat legyen, ahol családias légkörben, örömmel dolgozunk. Mindenki azt végezze, amit szeret és amihez ért. Hiszünk a pozitív emberképben és abban, hogy a cégben mindenki egyenlő, csak felelősség és hatáskör tekintetében, illetve a feladatokban van eltérés.

Meggyőződésünk, hogy a vállalatnak és munkatársainak nem származhat semmilyen haszna abból, amiből másnak kára származik. Éppen ezért csak olyan eszközt, szolgáltatást kínálunk partnereinknek, vevőinknek, amire valóban szükségük van.

 

Küldetés

„Küldetésünk a kommunikációs kultúra formálása
Vezető rendszerintegrátorként kiemelkedő szakmai színvonalon, innovatív technológiák és komplex megoldások alkalmazásával, megbízható partnerként elégítjük ki ügyfeleink igényeit.”
„Ügyfeleink számára mindig öröm, ha innovatív, igényes, logikus megoldást találnak a mérnöki feladataikra. Csapatunk számára az az öröm, ha több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, kreativitásunkkal ehhez hozzájárulhatunk.”
„Küldetésünk meglévő egészségügyi rendszerek fejlesztésében szerzett tapasztalataink és szakértelmünk felhasználásával, korszerű, innovatív technológiákra épülő, ügyfeleink számára értéket teremtő, piacvezető medikai alkalmazások, megoldások fejlesztése és szállítása.”
„Képesek vagyunk műszaki területen maradandót, világhírűt alkotni, kreatív ötletekből sikeres, hightech termékeket létrehozni. Mindezt egy olyan, együttműködő csapatban, ahol fontos az összetartás, a folyamatos szakmai fejlődés, a jó érzéssel végzett közös munka, a nyitottság és önmegvalósítás.”

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők