Rólunk

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

A jövő alakításában, jobbá tételében széles körű felelőssége van minden vállalatnak. A munkatársak iránti felelősség mellett szem előtt kell tartanunk a gazdaság társadalomra gyakorolt rendkívül erős befolyásoló hatását is.

 

Társadalmi felelősségvállalásMinden területen szívesen adományozunk, ahol lehetőség van változtatni (oktatás, kultúra és egészségügy), olyan területeken, amelyek a jövő társadalmát meghatározzák. A kiválasztás során a leglényegesebb szempont, hogy a támogatott hozzájáruljon a társadalmi gondolkodásmód megváltoztatásához, célja legyen az ismert kérdések és problémák megszokottól eltérő megközelítése.

 

 

Bármilyen támogatási kéréssel is fordulnak hozzánk, minden esetben gyors döntést hozunk, senkit sem várakoztatunk meg. A tudatos segítség a fontos, annak felismerése, hogy felelősségünk van a környezetünk, a segítségre szorulók irányába.

 

Anyagi segítséget nyújtottunk szellemi fogyatékosok gyógyító nevelésében a Magyarországi Camphill Egyesületnek havonta átutalt összegekkel. Rendszeres támogatást nyújtottunk a Baraka Alapítványnak, az egyetlen hazai komplex, holisztikus szemléletű mentálhigiénés oktatási csomag kidolgozójának. Korábban két Budapest környéki sportegyesület, a Budajenő Kempo Club és a Budajenő Birkózó Klub SE működését is segítettük. 

 

Társadalmi felelősségvállalásA hazai vitorlás utánpótlásra gondolva, 2014-ben a Csopaki Vitorlás Iskolával megrendeztük az ENTERPRISE Group - CSVI Kupát, melyen tehetséges gyermekek az elismerés mellett az U.S.S. ENTERPRISE űrhajóért is versengtek.

 

 

Az általunk nyújtott támogatások nem csupán pénzügyi jellegűek, térítésmentesen biztosítottunk például informatikai, hálózati eszközöket a Pesti Magyar Színház előadásaihoz, illetve a 2. kerületi Járdányi Pál Zeneiskola számára is.

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők