hírek

hírek

hírek

Vero viszonteladói konferencia 2017

2017-04-27


Az idei évben Mallorcán került megrendezésre a Vero Software viszonteladói konferenciája, április 10-12. között. A három napos konferencián a Vero szoftver CAM/CAD megoldásainak európai viszonteladói plenáris és termék specifikus szekciók keretein belül, első kézből értesülhettek mind a szoftverfejlesztőt, mind megoldásaikat érintő újdonságokról és fejlesztési irányvonalukról.

 

 

A termék specifikus szekciókban a résztvevők valamennyi megoldásra, így az Edgecam, Radan, Alphacam, WorkNC és VISI szoftverekre vonatkozóan is megismerhették az aktuális fejlesztéseket és a 2017/2018. évi fejlesztési irányvonalat. A plenáris szekciók keretében bemutatták a Vero Software és a Hexagon Manufacturing Intelligense közötti, valamint az egyes szoftvermegoldások közötti integrációt és együttműködést, a 2016. évben elért üzleti eredményeket, és a közös fejlesztési területeket. A Vero Software és a Hexagon Manufacturing Intelligense közötti szoros együttműködésnek köszönhetően a CAM termékek új, szerszámgépen történő mérés programozására szolgáló alkalmazással gazdagodnak, míg az egyes területek közötti együttműködés a fejlesztő csapatok összevonását, és ezáltal a megoldások párhuzamos, gyorsabb fejlesztését eredményezik. Az üzleti eredmények tekintetében a Vero Software tavalyi évben rekord évet zárt, és a CAM piac növekedését jelentősen meghaladó növekedést ért el, megszilárdítva és tovább erősítve piacvezető pozícióját.

 

 

Az Enterprise Group az idei évben már négy fővel képviseltette magát a rendezvényen annak érdekében, hogy az általuk képviselt valamennyi Vero CAM megoldás újdonságairól első kézből szerezzenek információt a párhuzamos szakmai szekciókban. A résztvevők és az egész cég számára különös örömet szerzett, hogy nem csak egy, de két megoldás esetében is komoly elismerés nyertek el a szoftverfejlesztőtől.

 

 

Az egyik díj a Radan 100% Klubtagság elnyerése volt, amit annak köszönhetően kapott meg a cég, hogy folyamatos növekedés mellett a tavalyi évben is sikeresen teljesítette a szoftverfejlesztő által felállított értékesítési tervet. A másik még jelentősebb díjat az Edgecam szoftver értékesítése területén érte el cég, ahol az európai régió „Kiemelkedő teljesítmény” díját nyerték el, mivel a szoftverfejlesztő által felállított értékesítési tervet jelentősen meghaladó teljesítménnyel, a legnagyobb arányú növekedést érték el a régióban.

 

 

A rendezvény legfontosabb üzenete egyértelműen az egyes megoldások közötti együttműködés további erősítése volt, ami még jobb és dinamikusabban fejlődő CAM megoldások gyorsabb piacra kerülését szolgálja.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők