hírek

hírek

hírek

Az „Év Üzleti Partnerének” választotta az Enterprise Groupot az IBM

2012-03-19


Az Enterprise Group, az innovatív informatikai és telekommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető rendszerintegrátora elnyerte az IBM "Év Üzleti Partnere" címet. A díj a 2011-es évben közösen végrehajtott sikeres projektek elismerése.

Az IBM minden évben értékeli üzleti partnerei tevékenységét, és a kiemelkedő teljesítményeket jutalmazza több mint tíz éves múltra visszatekintő díjával. Az Enterprise Group 2011 márciusában kezdte meg a szorosabb együttműködést az IBM-el, a kezdeti technikai jellegű információátadásokat és sikeres kereskedelmi egyeztetéseket pedig több közös projekt követte Intel és Storage területeken. A díjat az IBM februári, Üzleti Partneri rendezvényén adta át Veres Zsolt, az IBM vezérigazgatója és Izbéki Csaba Partnerkapcsolati igazgató.

"Az IBM rangos elismerése megerősít minket abban, hogy jó úton járunk az innovatív vállalati informatikai szolgáltatásainak fejlesztésében. A partnereinkkel való szoros együttműködés elengedhetetlen feltétele annak, hogy ügyfeleink számára mindig a lehető legjobb megoldást tudjuk szállítani" - mondta Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők