hírek

hírek

hírek

BESZÁMOLÓ AZ EPLM NYÍLT NAPOKRÓL

2016-06-20


A labdarúgó EB jegyében és nagy érdeklődéssel zajlottak az EPLM Nyílt Napok. Június 8-án és 9-én, a két nap során számos újdonsággal és érdekességgel ismerkedhettek meg a résztvevők CAD és CAM megoldásokkal kapcsolatosan. A megnyitón Béke Gyula, PLM Üzletág igazgató üdvözölte a vendégeket, majd rögtön egy friss és ropogós újdonságról hallhattak előadást „Fedezze fel további lehetőségeit – Solid Edge ST9 újdonságok” címen. A VERO csoport is hasznos és érdekes előadásokkal készült erre a két napra és az első előadásuk során máris átfogó ismertetőt tartottak az alkatrész-és szerszámgyártók részére.

 

A szervezők interaktív programmal készültek, hiszen az előadásokkal párhuzamosan egyéni és csoportos konzultációk zajlottak. A konzultációs termek mindvégig telítve voltak érdeklődőkkel, ahol a kollégák minden kérdésre választ adtak és kérés esetén bemutatót is tartottak. A VERO konzultációk keretében Edgecam, Radan, Alphacam és Visi CAM megoldásokkal kapcsolatban egyaránt rendelkezésre álltak a kollégák. A Solid Edge konzultációk során olyan érdekes témák kerültek fókuszba, mint például a vázlatokba rejtett lehetőségek, a gyártmánytervezési mellékidők csökkentése és a Solid Edge és Excel kapcsolata. A Siemens csoport megoldást mutatott arra is, ami kimaradt a Solid Edge-ből, az EPLM Add-On Center bemutatásával.

 

 

A rendezvény során a kávé sarokban különleges gasztronómiai élményben lehetett része a résztvevőknek, hiszen a szervezők speciálisan erre a rendezvényre pörkölt kávékeverékből készült ízletes kávét kínáltak, étcsokoládéba mártott kávészemek kíséretében. Az ebéd és délutáni frissítők elfogyasztását követően a közösségi térben elhelyezett kanapékon kényelmesen elhelyezkedve kérdezhettek a Solid Edge használatáról az érdeklődők. A délután folyamán a tervezési folyamatok gyorsítását elősegítő PDM megoldás valamint a 3D modellek alapján tartott lemezmegmunkálási bemutató került középpontba.

 

 

A rendezvényzárást követően további egyéni konzultációk keretében még hosszas beszélgetések folytak. A labdarúgó EB jegyében ért véget az esemény és minden résztvevő  – a megszerzett élmények és tudás mellett – különleges football labdával térhetett haza és a PLM üzletág által ajándékozott füzetben vezetheti a bajnokság mérkőzéseinek eredményeit.

 

 

További képeket az EPLM Blog oldalunkon talál, az eseményről készült videót pedig ide kattintva tekintheti meg!

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők