hírek

hírek

hírek

EPLM TRENDS DIGITAL 2017

2017-10-18


A hagyományos őszi CAD/CAM/PLM/CAE fórum, melyet a szakma évek óta töretlen érdeklődéssel követ és vár, az idén a digitalizáció szellemiségének megfelelően innovatív, online közvetített formában került megrendezésre októberben.

 

EPLM TRENDS DIGITAL 2017 nevet kapta az Enterprise Group PLM üzletágának őszi konferenciája, melyen a digitális ipar témaköréhez is csatlakozva bemutatásra kerültek a vállalat által forgalmazott Siemens és Vero megoldások, valamint az új szoftververziók.

 

 

A reggeli órákban egészséges izgalom lett úrrá a termen, az előadók a kamerával ismerkedtek, míg az előzetesen beregisztrált nézők kényelmesen, kedvenc munkahelyi székükben, kávéjukat kortyolgatva időben bejelentkeztek a közvetítésre, melynek kezdetét a monoszkóp is jelölte.

9 órakor már online volt az esemény, melyet Béke Gyula, a PLM üzletág vezetője nyitott meg. Felvezette az üzletág idei fókusztémájához, az ipari digitalizációhoz kapcsolódó szakmai kérdéseket. Mi is a digitalizáció, mit foglal magában az Ipar 4.0? Többek között e kérdéseket lebegtette meg, melyekre a későbbi szakmai blokkok megadták a választ.

 

 

Az előadásokat megelőzően még Szűcs Imre, PLM ügyféltámogatási vezető buzdította interakcióra a nézőket.  A szervezők célja volt ugyanis, hogy az online közvetítés az érdeklődőket is bevonó elemekkel legyen tűzdelve. Ennek megfelelően egy olyan chat ügyfélszolgálatot működtettek, melynek másik oldalán Imre válaszolta meg a bejövő kérdéseket, az előadáshoz szorosan kapcsolódókat pedig tolmácsolta az aktuális előadónak. Külön PLM-es ajándékok jártak azoknak a lelkes mérnök kollégáknak, akik a PLM-hez kapcsolódó facebook oldalakra szelfit posztoltak.

A digitalizáció arra késztet mindnyájunkat, hogy előre tekintsünk. Őszi rendezvényünk szakmai hasznossága és értéke – a webinárokhoz és nyílt napjainkhoz hasonlóan – megkérdőjelezhetetlen, melyet az egyre fokozódó érdeklődés is bizonyít. Az idei egy nagy lépés volt számunkra, s büszke vagyok az egész PLM csapatra az online közvetítésben nyújtott teljesítményéért”- jegyezte meg Béke Gyula, aki hozzátette: sikerünk valódi mutatója mégis a rengeteg szelfi, kérdés és hozzászólás, mely nézőinktől érkezett, s mely igazolja: érdemes volt váltani.”

 

 

Az EPLM TRENDS DIGITAL eseményt egy időben több mint 130 online néző követte, s a regisztráltak több mint kétharmada az összes előadás alatt online volt.

Az esemény fénypontjaként sor került az EDGE Vándorkupa eredményhirdetésére is.

 

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a színvonalas pályamunkákat, melyek közül az idén is nehéz volt választani!

 

 

AZ EDGE VÁNDORKUPA HELYEZETTJEI:

 

EDGECAM KATEGÓRIA

  1. helyezett: Szilágyi Szabolcs - VT Mechatronics Kft. (Tájoló készülék megmunkálása)
  2. helyezett: Nagy Norbert - SZIMmetria Kft. (Olajprés alkatrész)
  3. helyezett: Kerekes Gellért- Drain-Ép-Ker Kft. (Gumifröccsöntő szerszám alsó zárólapjának teljes megmunkálása)

 

SOLID EDGE KATEGÓRIA

  1. helyezett: Bús Tamás - DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. (Motorblokk ellenőrző berendezés)
  2. helyezett: Domonkos Gergő - DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. (V6-os főtengely robotos sorjázócellája)
  3. helyezett: Kun János - 3Dben Kft. (Ultrahangos, vízsugaras mosókabin)

 

OKTATÁSI KATEGÓRIA

Diák különdíj: Hejberger Konrád - Neumann János Egyetem (Csónakmotor)

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők