hírek

hírek

hírek

IPAR NAPJAI 2023: ENTERPRISE GROUP STAND

2023-05-11


Látogasson el standunkra május 16-19. között /A. épület 304B2/!

 

A tavalyi évhez hasonló módon, az Ipar Napjai 2023 rendezvény az Automotive Hungary szakkiállítással közösen kerül megrendezésre május 16-19. között a Hungexpo területén, amelyen az Enterprise Group PLM üzletága is standdal várja partnereit és a szakmai érdeklődőket. 

A CAD/CAM/CAE és PLM megoldások széles portfólióját képviseljük a hazai piacon és célunk, hogy ügyfeleink számára a leginkább testhezálló ipari megoldás kivitelezését segítsük, ezáltal növelve a munkafolyamatok hatékonyságát és a termelékenységet. Mindehhez két gyártópartnerünk, a Siemens és Hexagon, szoftvermegoldásait ajánlják szakértőink, akik a kiállítás ideje alatt várják az ipari szereplők által felhozott aktuális kérdéseket. számos szolgáltatás érhető el.

 

Miért érdemes kilátogatni a PLM üzletág standjához a kiállítás ideje alatt?

A kiállítás időtartama alatt megtekinthető lesz egy Solid Edge felhasználásával készült működő R2D2 robot. Továbbá nyereményakcióval várjuk látogatóinkat, mellyel többek között szakmai oktatást vagy egyéb hasznos ajándékokat lehet nyerni.

 

Előadások a DigLean szervezésében

A Magyar DigiLean Egyesület azzal a céllal jött létre, hogy a tagvállalatok felhalmozott tudásával és tapasztalatával támogassa a modern ipari megoldások bevezetését, alkalmazását hazai vállalatoknál. Az Enterprise Group alapító tagvállalatként veszi ki részét ebben a szakmai munkában.

Az Ipar Napjai 2023 kiállítás alatt május 17-én 10.00-tól kollégánk, Német István a virtuális beüzemelés alkalmazási lehetőségeiről tart előadást. További szakmai programok a weboldalon találhatók: https://digilean.hu/esemenyek/ipar-napjai-2023/

 

A részletekről érdeklődjön személyesen a standunkon!

Igényeljen ingyenes belépőjegyet előzetes regisztrációval!

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők