hírek

hírek

hírek

MyArtoo-val ünnepeltünk: 130 éve van jelen a Siemens Magyarországon

2017-11-30


A Siemens az Enterprise Group és számos hazai üzleti partnerének társaságában, izgalmas programokkal színesítve tartotta meg magyarországi együttműködésének 130. évfordulóját. Az Enterprise Group és a Siemens közötti kiemelkedően jó kapcsolatot jól tükrözi, hogy cégünk önálló standdal és egy különleges vendéggel vett részt a rendezvényen. 

 

 

Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója megnyitó beszédében elmondta, hogy 1887-ben, pontosan november 22-én, azaz 130 évvel ezelőtt kezdődött a Siemens magyarországi története, és törekvéseik arra irányulnak, hogy a kooperáció a jövőben is folytatódjon.  A program során az ipar 4.0, és annak kihívásai is központi témaként jelentek meg, ugyanis a digitalizációra való felkészítésben, a technológia és a tudás átadásában a nagyvállalatoknak, így az Enterprise Groupnak is kiemelten nagy szerepe van. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Magyarország és a Siemens már több mint egy évszázados együttműködését kiemelkedően eredményesnek értékelte.  

 

 

A hatalmas kiállítási csarnokban az Enterprise Group standja és annak fő látványossága, az élethű R2D2 nagy népszerűségnek örvendett. Kollégáink, Járai Tamás, az Industry üzletág igazgatója és Payer-Futaki Borbála, az Enterprise Group Információbiztonsági és Desktop managere mutatta be MyArtoo-t, melynek megszületése az Enterprise Group Industry üzletágának köszönhető, tervezése során pedig Siemens PLM Software-t használtak.

 

A szakmai jellegű kiállítások mellett a vendégeket Rúzsa Magdi és Presser Gábor szórakoztatták.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők