hírek

hírek

hírek

Naprakész és praktikus tudás megbízható forrásból: képzések és oktatási programok a PLM üzletágtól

2020-08-26


A magyarországi CAD/CAM/CAE és PLM szolgáltatási területen vezető Enterprise Group PLM üzletága a már folyó konzultációs tevékenységét bővíti tovább. Széles körű tapasztalatokkal és kompetenciákkal rendelkező szakembergárdájával, valamint a képviselt szoftvergyártók által kibocsátott ismeretekkel felvértezve eddig is partnerei rendelkezésére állt különböző rendezvényekkel, webinarokkal, illetve tanácsadásokkal és szoftverkezelési képzésekkel.

 

Ez pedig továbbra sem változik, inkább csak egyre bővül: egy naprakész, komplett ismereteket kínáló Ipar 4.0 kompetencia központ tanácsadói és képzési tevékenységéhez csatlakozott az üzletág két szakértő kollégával. A Digilean Competence Hub célja, hogy jól alkalmazható, gyakorlati ismereteket adjon át a képzésen résztvevő vállalatoknak az Ipar 4.0 és a digitalizáció területeiről, valamint ipari folyamatok fejlesztésével kapcsolatos tanácsadással és projektek megvalósításával támogassa őket céljaik elérésében. A kompetenciaközpontot a Leancenter hozta létre, mely egy több éves múlttal rendelkező tanácsadó vállalat: a Lean szemléletet pedig nemcsak partnereik folyamatfejlesztésében, hanem az általuk szervezett képzéseken is felhasználják. Ebbe a tudásmegosztó hálózatba csatlakozott az Enterprise Group PLM üzletága is, szeptembertől pedig a legújabb online képzéseken tanulhatnak az érdeklődők.

 

Az felnőttképzések mellett a PLM üzletág szívügye a közép- és felsőfokú szakképzés támogatása is, amelynek az év elején indult Oktatási Mentor Program ad keretet. A programban egyetemi hallgatókat, oktatóikat és az intézményeket támogatja a vállalat eszközökkel, szoftverekkel, valamint az alkalmazáshoz szükséges tudással és gyakorlati tanácsadással.

 

Digilean competence hub

A Digilean 2020. szeptemberében és későbbi dátumokban induló online képzéseire az Enterprise Group ügyfelei 20% kedvezménnyel jelentkezhetnek.

 

Fejlessze tovább vállalkozását és ismerje meg jobban az Ipar 4.0-ban rejlő lehetőségeket! Részletekért, illetve a kedvezményt biztosító kódért kérjük, keresse Zsiga Erika oktatási referenst a zsiga.erika@enterprisegroup.hu e-mail címen, illetve a +36 (70) 508-4103 telefonszámon.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők