hírek

hírek

hírek

Példaképek a vállalkozók előtt

2016-02-02


A Példakép Alapítvány január 15-én adta át az Év példaképe pályázat díjait. A civil kezdeményezésre létrejött szervezet harmadik alkalommal osztotta ki az elismeréseket olyan 40 év alatti vállalkozóknak, akik vállalkozói tevékenységükkel, életvitelükkel példaképként állíthatók a társadalom, a fiatalok elé.

A 2015-ös Év Példaképe Fődíjat Sméja Miklós, a Research Institute Hungary Kft. ügyvezetője kapta, míg az Év Példaképe Közönségdíjas vállalkozója Merker Dávid, a Városi Séta Kft. ügyvezetője, a Hosszúlépés. Járunk? városi séták megálmodója lett. A fődíjat és a közönségdíjat Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Valentínyi Katalin, a Példakép Alapítvány alapítója adta át a nyertes vállalkozóknak.

A Példakép Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat – legfőképp azért, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.

„A 2008-as pénzügyi, gazdasági válság óta fokozottan tudjuk, hogy a társadalom egészségének szempontjából kulcsfontosságú a gazdaság szereplőinek, ezen belül a vállalkozóknak a felelőssége. Ők azok, akik leginkább reagálnak a megváltozott világ kihívásaira, akik utat mutatnak, akik jelentős hatással vannak közvetlen és tágabb környezetükre, akik gondolkodásmódjukkal, hozzáállásukkal és tetteikkel – kevésbé vagy tudatosan – meghatározzák a társadalom jelentős részének a jövőképét. Éppen ezért tartom nagyon fontosnak a Példakép Alapítvány munkáját, és örömmel veszek részt e nemes küldetés megvalósításában, közös jövőképünk – példaképeken keresztül történő – formálásában” – mondta el az emberközpontú vállalatirányítási módszertan elkötelezett híveként Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója, aki már a kezdetek óta figyelemmel kíséri az alapítvány munkáját és tevékenyen részt vesz a példaképek kiválasztásában.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők