hírek

hírek

hírek

PLM TRENDS 2021 KONFERENCIA - Amikor víziók helyett a realitás van középpontban

2021-09-29


Az eseményen a tervezés, gyártás és mérnöki adatkezelés számítógépes támogatásának szinte teljes vertikumát igyekszünk lefedni, az általános gép-, szerszám- és speciális tervezési és gyártási területek olyan technikai lehetőségeinek és újdonságainak bemutatásával, melyekkel rövidtávon is fokozható a tervezés és a gyártás hatékonysága.

MIÉRT AJÁNLOTT A RÉSZVÉTEL?

Célunk, hogy olyan korszerű eszközöket mutassunk be, amelyekkel a mindennapi tervezési és megmunkálási feladatok egyszerűbbé és hatékonyabbá válthatnak. Az előadások között reméljük mindenki megtalálja a leginkább izgalmas témakört, amely könnyebbé teszi mindennapi munkáját.

 

 

 

PROGRAM - SZEKCIÓNKÉNT

  1. ÁLTALÁNOS GÉPIPARI MEGOLDÁSOK

Az elmúlt években szinte minden az Ipar 4.0-ról szólt, amelyről kezd bebizonyosodni, hogy egy hatalmas, folyamatosan változó vízió. A magyar vállalkozások számára kézzelfogható megoldásokra van szükség a távoli jövőképek mellett, helyett. Az általános gépipari megoldások szekcióban az új fejlesztésű és azonnal implementálható szoftveres megoldások kerülnek a fókuszba. A Siemens DIS és a HEXAGON MI fejlesztései ügyfélközpontúak, amelyeknek köszönhetően az adoptáló vállalkozások, vállalatok nagy lépést tesznek a szervezettség és a hatékonyságnövelés irányába CAD/CAM/CAE és adatkezelés területeken. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, EDGECAM, RADAN)

 

  1. SZAKTERÜLETI ÉS IPARÁGI DIGITALIZÁCIÓS MEGOLDÁSOK

A CAD/CAM/CAE megoldások nem csak általános gépipari területeken, de a legkülönbözőbb egyedi igényeket támasztó szakterületeken is alkalmazzák. Ilyen hagyományos terület a szerszámgyártás, de egyre nagyobb az igény hasonló megoldásokra nem gépészeti területeken is, mint például a faipar vagy bútorgyártás, nem beszélve az egyre szélesebb körű robotizáltság támogatásáról. Legyen szó bármilyen területről, a mai tervezés- és megmunkálás-hatékonysági igények mellett nem hagyható figyelmen kívül a termelésütemezés és az adatkezelés számítógépes támogatása sem. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, QuickQuote, NX, VISI, WORKNC, TECHNOMATICS, OPCENTER, ALPHACAM, CABINET VISION, RoboDK, Teamcenter)

 

 

További információt a rendezvényről és jelentkezésről itt olvashat.

 

 

 

KÉRDÉSE VAN?

Lépjen kapcsolatba kollégánkkal!

 

Vincze Anna
Enterprise Group – PLM
Marketing referens
vincze.anna@enterprisegroup.hu

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők