hírek

hírek

hírek

PLM TRENDS 2022 KONFERENCIA - 10 éve együtt a tervezésben és a gyártástámogatásban

2022-08-22


10 éve alakult meg az Enterprise Group PLM Üzletága azzal a célkitűzéssel, hogy a magyar ipari szektor szereplői számára olyan CAD/CAM/PLM megoldásokat nyújtson, amelyekkel már rövidtávon is fokozható a tervezés és gyártás hatékonysága.

Az elmúlt időszakban folyamatosan együtt fejlődtünk a technikai újdonságokkal, illetve mutattuk be azokat. Továbbá az általános gép- és szerszámtervezés és gyártás mellett számos új területen, mint például gyártásütemezés, a különféle robotos megoldások vagy a digitális iker alkalmazása terén szereztünk kiemelkedő kompetenciát. A konferenciánk célja, hogy a széles termék- és szolgáltatáspalettánk segítségével ebből a felhalmozott ismeretből nyújtsunk átfogó betekintést a résztvevők számára.

 

Időpont:

2022.10.06. 08:30 - 15:00

 

Helyszín:

Sugár Mozi, 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.

 

PROGRAM - SZEKCIÓNKÉNT

 

  1. ÁLTALÁNOS GÉPIPARI MEGOLDÁSOK

A hagyományos értelemben vett CAD/CAM technológia folyamatosan bővül a felhasználói igényeknek és a fejlődő technológiai lehetőségeknek megfelelően. Így a CAD rendszerek is új modulokkal és integrált megoldásokkal bővülnek, és a CAM rendszerek is mind szélesebb körben fedik le a megmunkálási igényeket. Ennek köszönhetően kompromisszum nélkül alkalmazhatóak mind hagyományos tervezési és megmunkálási feladatokra, mind speciális igények kielégítésére. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, EDGECAM, RADAN)

 

  1. SZAKTERÜLETI ÉS IPARÁGI DIGITALIZÁCIÓS MEGOLDÁSOK

A szerszámgyártási terület egy hatalmas és változatos iparágat ölel fel, legyen szó akár a különböző műanyag- és fémöntészeti szegmensről vagy lemezalakítási folyamatokról. Szoftvereink és szakértelmünk segítségével valódi megoldást tudunk nyújtani az iparág számára a mindennapi feladatok hatékony elvégzéséhez.

(Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, EDGECAM, NX, VISI, WORKNC)

 

 

További információt a rendezvényről és jelentkezésről itt olvashat.

 

 

KÉRDÉSE VAN?

Lépjen kapcsolatba kollégánkkal!

 

Papp Kata
Enterprise Group – PLM
Marketing referens
papp.kata@enterprisegroup.hu

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők