hírek

hírek

hírek

Quickquote: új szolgáltatás az Enterprise Group PLM portfóliójában

2021-04-30


2021 áprilisában egy új szoftvermegoldással egészült ki az Enterprise Group PLM üzletágának CAD/CAM/CAE és PLM kínálata. A portugál CADFLOW csapatának egyedi fejlesztése, a QuickQuote forgalmazását és az ezzel kapcsolatos szolgáltatás nyújtását hazánkban kizárólagosan cégünk végzi. Ezzel az új szoftverrel az ügyfeleink számára nyújtott portfóliónk válik teljesebbé, jól  kiegészítve a meglévő CAD/CAM/PLM megoldásaink széles skáláját.

 

A megoldás a fröccsöntőiparban, a szerszámkészítéshez gyors és pontos árajánlatadást tesz lehetővé, amely a vállalatok számára versenyelőnyt jelenthet a feladatra szabott ajánlatok elkészítésében. A QuickQuote segítségével az alkatrész 3D-s modelljének kiválasztása és a kezdeti paraméterek beállítása után azonnal egy pontos kalkuláció állítható elő, figyelembe véve a geometria adottságokat és a tényleges költségeket is. Az esetleges specifikáció módosítás esetén, a megváltozott paraméterek alapján az ajánlat könnyen frissíthető és egyben  lehetővé válik a több eltérő felépítésű szerszám ajánlatának az összehasonlítása is.

 

A szoftvermegoldás másik kiemelt előnye abban rejlik, hogy - a más gyártók által kínált megoldástól eltérően - a kalkulációk esetében nem elvont paramétereket és értékeket használ, hanem előre beállítható és módosítható paramétereket, amelyek hűen tükrözik azt a gyártási környezetet, amelyben a projekt készül.

 

A Quickquoteban egyszerűen történhet meg az alkatrészgeometria STL-ből történő importálása továbbá automatikusan készíti el a formaadók vázlatát is. A szoftver egyedi technológiának köszönhetően a meglévő sablonok és a költségbecslésekről készült jelentések könnyen testre szabhatók.

További információ: https://enterprisegroup.hu/plm/kiegeszito-megoldasok/quickquote

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők