hírek

hírek

hírek

Társasági rendezvények a kapcsolattartás jegyében az Enterprise Group-pal

2017-07-14


Mi, az Enterprise Group-nál a kezdetektől fogva közös ars poeticával rendelkezünk: célunk az innovatív technológiák mentén haladva olyan új termékek és szolgáltatások létrehozása, melyekkel partnereink, ügyfeleink üzleti jövőjét támogathatjuk. Korábbi éveink tapasztalatai, az elért sikereink az idők során megerősítettek minket abban, hogy jó úton haladunk, s hogy eredményeink garanciáját azok az alappillérek nyújtják, melyeket a kezdetektől fogva magunkénak vallunk: az innováció, a társadalmi felelősségvállalás és a kapcsolatépítés, a csapatmunka. Utóbbiak különösen fontosak számunkra, hiszen azt valljuk, hogy csakis úgy lehet „nagyot álmodni”, s ezt az álmot valóra is váltani, ha egymást ösztönözve, bátorítva, együttes erővel dolgozunk, és ezt a bensőséges kapcsolatot „saját házunkon kívül”, partnereinkkel is fenntartjuk. Ennek szellemében újabb és újabb, saját szervezésű partnerrendezvényekkel színesítjük társasági életünket, amely események mindig remek alkalmat nyújtanak arra, hogy közelebbről is megismerjük ügyfeleinket és első kézből nyerhessünk információt ambícióikról annak érdekében, hogy hatékonyan tudjuk támogatni őket céljaik elérésében.

 

Évzáró Gálaest [2015. december]


Méltó módon, elegáns környezetben zártuk a 2015. évet több mint 200 partnerünk társaságában: a
Corinthia Hotel báltermében a nagysikerű Star Wars filmsorozat világának mintájára megrendezett
gálavacsorán meghallgathattuk a Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar varázslatos koncertjét, egy „párhuzamos univerzumba léphettünk át” a Freelusion látványos showja által, s az est nagy attrakciójaként bemutatkozott Industry üzletágunk első „alkotása”, MyArtoo, a filmvászonról életre kelt R2D2 robot valósághű mása is.

 

 

Hagyományőrző horgászverseny [2016. április]

 

ICT üzletágunk szervezésében ismét megrendezésre került immár hagyománnyá vált horgászversenyünk, melyen a távközlési szakma ismert vállalatai és képviselői, társaságunk ügyfelei, illetve közép- és nagyvállalatok képviselői örömmel vettek részt. Az eseménynek a Gödöllő-Ceglédberceli dombság és a Pest-vidéki síkság találkozásánál fekvő Péteri horgásztó és a Pihenőpark adott otthont; a lelkes versenyzők egyénileg, illetve csapatversenyben is indulhattak az „összecsapáson”. A nap végére több mint 30 kg halat sikerült kifogni a kitartó küzdelem eredményeképp.

 

 

Szekszárdi borkóstoló [2016. szeptember]

 

Festői környezetbe látogatott el ICT üzletágunk szeptemberi szakmai ügyfélrendezvényén: a magyar borkultúra egyik legszebb szőlőbirtokán, a szekszárdi dombság idilli környezetében megrendezett eseményen a kulináris élmények mellett a vendégek betekintést nyerhettek a legújabb infokommunikációs fejlesztésekbe és eredményekbe is.

 

 

EPLM Trends [2016. október]

 

A szokásokhoz hűen 2016-ban is megrendezésre került PLM üzletágunk éves nagy eseménye, az EPLM Trends, melyet az Aquaworld Resort Budapestben tartottunk. A rendezvényt nagy érdeklődés és siker övezte, az ország legismertebb CAD/CAM vállalataitól közel 150 fő jelent meg. Az egész napos eseményen mindenkinek volt alkalma jobban megismerni az üzletág két fő partnere, a Siemens és a Vero Software termékeit, melyekhez külön szekciós termek és egy konzultációs terem állt rendelkezésre.

 

 

ERP rendszerbevezetés bemutatóval egybekötött üzleti reggeli [2016. december-2017. január]

 

A közelmúltban megjelent a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című GINOP felhívás, melynek keretében lehetőség nyílt a vállalatok számára az információs technológia fejlesztésére. Ennek elősegítésére Consulting üzletágunk ERP rendszerbevezetéssel egybekötött üzleti reggelit szervezett, ahol szakértőink előadásában prezentáltuk a vállalatirányítási rendszer ismérveit, tájékoztatást adtunk a GINOP pályázat gyakorlati lehetőségeiről, s a finanszírozási tudnivalókat is ismertettük.

 

 

Évindító farsangi gálaest [2017. február]

 

2017-es farsangi gálavacsoránkkal új hagyományt teremtettünk: a korábbi évek megszokott évzáró gálaeseményét idén egy impozáns farsangi rendezvény váltotta fel, melyet világhírű illuzionisták bemutatójával tettünk felejthetetlenné. A különleges múzeumi környezetben megrendezett eseményen az ízletes vacsorát sikkes táncmulatság követte, mely során partnereinkkel közösen győződhettünk meg arról, hogy „Pest megér egy estet”.

 

 

EPLM Nyílt Napok [2017. március]

 

PLM és Consulting üzletágaink közös eseményének, az EPLM Nyílt Napoknak a fókuszába idén az ipar 4.0 világában egyre fontosabbá váló automatizált gyártástámogatás került. A rendezvény helyszínéül – a korábbiakhoz hasonlóan – a modern elegancia jegyében berendezett Váci úti irodánk szolgált, ahol a látogatók betekintést nyerhettek (többek között) a termékadatok hatékony kezelésének és integrációjának „titkaiba”, s hasznos információkat kaphattak az SAP Vállalatirányítási rendszer működéséről is kis- és középvállalati környezetre szabottan.

 

 

Olvassa el a legfrissebb EMMA Magazin további cikkeit is! 

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők