hírek

hírek

hírek

Tervezés határok nélkül – megjelent a Solid Edge új verziója

2015-05-19


Az Enterprise Grouppal, Magyarország egyik vezető ipari informatikai megoldásszállítójával együttműködő Siemens PLM Software, a PLM (product lifecycle management) szoftverek globális piacvezetője bemutatta a széles körben ismert költséghatékony és könnyen használható gépészeti tervezőrendszer, a Solid Edge új verzióját. A Solid Edge ST8 több száz új fejlesztésével még intuitívabb és hatékonyabb tervezést biztosít – akár mobil eszközök igénybevételével is.

Tervezés határok nélkül: Solid Edge ST8

A Solid Edge egy olyan 2D/3D CAD rendszer, mely a szinkronmodellezési technológia révén gyorsabb tervezést és revíziókezelést tesz lehetővé, valamint az importált adatok könnyebb kezelhetőségével segíti a jobb és gyorsabb tervezést. Az Enterprise Group PLM üzletága korábban is komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínált az ipar területén működő vállalatoknak, így az üzletág szakemberei idén is részt vettek a legmagasabb szintű, a Siemens PLM Software által szervezett képzésen, ahol a Solid Edge új, ST8-as verziójának újdonságait ismerhették meg.

A Solid Edge ST8 szinkronmodellezési technológiája segítségével a piacra jutási idő és a termékfejlesztési költségek csökkentése mellett intuitív módon hozhatók létre valósághű és pontos tervek. Egyedülállóan hatékony modellezési palettája, valamint a mobileszközök páratlan támogatása révén határok nélküli tervezést tesz lehetővé.

A Solid Edge ST8-ban több száz fejlesztés található, amelyek segítik a hagyományos modellezés korlátainak leküzdését. A még intuitívabb és rugalmasabb 3D-s modellező eszközök, az egyszerűsített elektromos hálózattervezés, illetve a továbbfejlesztett tervdokumentációs lehetőségek és vizuális tervadat-kezelési innovációk segítségével a felhasználók maximálisan a tervezésre tudnak fókuszálni. Mindemellett a teljes értékű Solid Edge alkalmazás futtatható a Microsoft Surface Pro 3 tableten, illetve – a meglévő iOS-es és Androidos kínálat kiegészítéseképpen – az ingyenes mobil nézegető alkalmazás már Windows 8.1 operációs rendszeren is elérhető a táblagépekhez. Az új verzió valós idejű hozzáférése által a felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy megosszák munkájukat és tapasztalataikat a dinamikusan fejlődő Solid Edge Közösségi és Facebook fórumokon.

„Az ST8 fejlesztőinél eltöltött egy hét megerősített abban, hogy a felhasználóinknak világszínvonalú és naprakész szolgáltatást nyújtunk. A Solid Edge ST8 érkezésével ügyfeleink egy olyan verzióhoz jutnak hozzá, amely még jobban segíti őket a napi tervezési és dokumentációkészítési feladatok gyorsabb elvégzésében” – fogalmazott Szűcs Imre, az Enterprise Group PLM üzletágának ügyféltámogatási vezetője.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők