hírek

hírek

hírek

Újabb értékesítési siker az Enterprise Groupnál

2022-02-01


A tavalyi év, minden nehézségével együtt, kiemelkedő eredményeket hozott számunkra. Folytattuk és továbbfejlesztettük együttműködéseinket partnereinkkel, újabb ügyfelekkel kezdtük meg a közös munkát, és az idén 10 éves PLM üzletág teljes csapata azon dolgozott, hogy a szolgáltatás minőségét tovább növelje. Kimagasló értékesítési teljesítményéért pedig kollégánk, Melkovics Péter vehette át a „Top Sales Person in CEE 2021” díjat a Siemens Digital Industries Software-től.

 

Mérnöki tevékenységünkkel megbízható, magas minőségben szolgáljuk ki magyarországi ügyfeleinket, ez pedig a koronavírus-járvány által előidézett körülmények között sem történt másként. Partnereinkkel együtt arra törekedtünk és törekszünk, hogy a jelen helyzetben is jól alkalmazható, jövőálló megoldásokkal reagáljunk az ipari kihívásokra. E célból minden évben számos webinárral, illetve szoftverbemutató eseménnyel igyekszünk átfogó képet adni az általunk forgalmazott termékekről.

 

A Solid Edge és más mérnöki szoftvercsomag értékesítésében széles körű tapasztalatainknak és elhivatott kollégáinknak köszönhetjük a sikert. Az olyan szakembereknek, mint Melkovics Péter, aki nem pusztán értékesítésben gondolkodik, hanem hosszú távú megoldást keres az ügyfelekkel együtt azzal a céllal, hogy a választott szoftvertermék valódi hatékonyságjavítást eredményezzen az adott vállalat számára.

 

 

2018-ban, illetve 2020-ban is az Enterprise Group vehette át a Siemens Digital Industries legrangosabb európai elismerését, a Top Partner in CEE és Top EMEA Partner for Mainstream Engineering Software díjakat. Most újabb kimagasló sikert ünnepelhetünk: Melkovics Péter kollégánk értékesítési teljesítményéért részesült elismerésben.

 

A sikeres vállalat sikeres szakembere 

Melkovics Péter maga sem gondolta volna, hogy ebben az évben díjjal ismerik el a munkáját: „nem sejtettem, hogy egy ilyen elismerést kapok a Siemens DIS-től, de természetesen jólesik, hogy én nyertem el 2021-ben” – mondja a szakember, aki több mint tíz éve azon dolgozik, hogy naprakész információkkal és szakmai tudással lássa el az ügyfeleit, miközben maga is folyamatosan fejleszti az ismereteit.

 

A díjat az adott pénzügyi évben legeredményesebb értékesítő kapja a régióban, „az, aki a legtöbb licenc vagy előfizetési bevételt éri el a Siemens Digital Industries Software Gmbh-n belül”. Ez persze cégszinten is kiemelkedően magas értékesítési számot jelent a gyártó szoftverportfóliójából. „Ezt úgy tudtuk elérni, hogy a szokásosan magas Solid Edge értékesítés mellett jelentősen emelkedtek az eladások az NX termékvonalon is” – mondja Melkovics Péter.

 

Az egyéni idei teljesítményének elismerése mintegy folytatása a 2018-as és 2020-as években elért eredményeknek, amikor is az Enterprise Group nyerte el az év legjobb partnerének járó díjat.

 

A megoldás a digitalizáció 

 

„A 2021-es év sok szempontból nehéz volt, sok vállalkozás életébe kiszámíthatatlanságot hozott, a szállítási határidők csúszása és az alapanyagárak változása megnehezítette az ipar minden területén az előretervezést. Ugyanakkor közel egy évvel a pandémia kezdete után már rutinosak voltunk az online térben, az alkalmazkodás mindenképp könnyebb volt” – magyarázza Melkovics Péter, majd hozzáteszi: „Mindemellett szerencsére már több lehetőségünk volt a személyes találkozásokra, tudtunk tárgyalásokat szervezni, amelyeken a műszaki támogató kollégáink is részt vehettek. Ezzel egyszerűbbé vált a hatékonyságot növelő folyamatok bemutatása és a megfelelő információk átadása.

 

A pandémia nyertese pedig a szakember szerint is a digitalizáció. Általánosan is megfigyelhető, hogy a cégek nagyobb nyitottságot mutattak a digitális és automatizált megoldások irányába, és ez a PLM termékek iránti keresletben is látszott. „Ez hatalmas lendületet adott a területnek” – emeli ki.

 

A rangos elismerés is az út része 

 

Melkovics Péter szerint a díj nem változtat a további célokon. „Számomra a legnagyobb elismerés továbbra is az ügyfeleink bizalma. A sikert abban mérem, hogy hányan választanak bennünket és ezúton is köszönöm nekik, hogy mellettünk döntöttek és döntenek. Továbbá ezt az eredményt nem érhettem volna el a csapatunk, a kollégáim nélkül, akik minden műszaki és adminisztratív támogatást megadtak” – hangsúlyozza. Kiemeli továbbá a mentorai szerepét is, illetve azt, hogy valójában ez a teljesítmény a csapatmunkának is köszönhető.

 

„Ha tanácsot kellene adnom másoknak, akik hasonló eredményeket szeretnének elérni, azt mondanám, hogy csinálják azt, amit szeretnek. Lehetőleg olyan munkát, hivatást válasszanak, ami mellett el tudnak köteleződni és kihívást jelent számukra, ami ösztönzi őket a mindennapokban. Az önfejlesztés pedig nagyon fontos ezen az úton” – teszi hozzá a díjazott értékesítési szakember.

 

Vállalatként továbbra is az a célunk, hogy ügyfeleink igényeire gyorsan és hatékony megoldásokkal reagáljunk. Törekszünk arra, hogy műszaki támogatásunk hatékonyabbá és egyszerűbbé tegye a működésüket. Az elmúlt években kapott díjainkra pedig mindannyian nagyon büszkék vagyunk az Enterprise Groupnál, ugyanakkor, ahogy Melkovics Péter is fogalmazott, nálunk a siker legalapvetőbb fokmérője az ügyfeleink bizalma.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők