hírek

hírek

hírek

Újdonságok a Radan 2017 verzióban

2017-02-02


A Radan 2017-es verziója a korábbi évek tendenciáját folytatva tovább növeli a lemeztechnológiai gépek programozásának hatékonyságát, biztonságát és sebességét.

 

Stancolás


Stancolás programozásakor a 2017-es verzió már a vágás során elszabaduló kisebb elemekre is figyelmeztet. Ezek az elszabaduló elemek szerszám- vagy gépsérüléseket is okozhatnak. A vágási sorrend meghatározásakor ezeket a Radan jelzi, így tudunk ezek elkerülésére lépéseket tenni, vagy akár a kivágásuk pillanatában megállíthatjuk a gépet, hogy a gépkezelő ezeket eltávolítsa. Az automatikus sorrend stratégiák a korábbi szöveges szerkesztés mellett már grafikus/táblázatos szerkesztési felülettel is elérhetők. Ezzel a gyors és egyszerű szerkesztési módszerrel a felhasználók a korábbi módszerhez képest sokkal egyszerűbben létrehozhatják a nekik tetsző sorrend stratégiákat, hogy később azokat egy kattintással alkalmazni tudják.

 

 

Táblakiosztás


Az eddig is piacvezető automatikus táblakiosztási motort tovább fejlesztették, így a 2016-os verzióhoz képest egyes esetekben tovább nőtt a kiosztott táblák kihasználtsága. A 2016-ban megjelent, új jelentéskészítő megoldást is bővíttették. Most már nem csak egy táblára készthetünk vele jelentéseket/riportokat, hanem egy kattintással kinyerhetjük egy egész projekt számunkra érdekes (pl. felhasznált lemezek, vágási idők, alkatrész- és programlisták stb.) információit. Ezek a riportok egy grafikus felület segítségével egyszerűen testre szabhatóak, vagy akár teljesen új jelentéssablonokat is készíthetünk.

 

Kontúrvágás


Kontúrvágás (lézer-, víz-, plazma-, lángvágás) területét is érintették a fejlesztések. Legfontosabb fejlesztés, hogy az új verzióban már közös vágásokra is elhelyezhetők a tartóhidak és „micro jointok”. Ezeket akár automatikusan vagy kézzel is elhelyezhetjük a szerszámpályákon.

 


Élhajlítás

 

Az élhajlítás programozásának legfontosabb fejlesztése, hogy képes jelezni a hajlításhoz közel eső kivágásokat és furatokat, amelyek az alkatrész gyártásakor problémásak lehetnek. Ezzel az ellenőrzéssel már a programozás elején, még a virtuális alkatrészen is kiszűrhetjük ezeket a kellemetlen hibákat.

 

Olvassa el a legfrissebb PLM Hírmondó további cikkeit is!

 

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők