hírek

hírek

hírek

Viszonteladói képzés az Alphacam fejlesztőjénél

2016-02-16


Viszonteladói képzés az Alphacam fejlesztőjénél

 

 

A fa-, fém- és kőipari CAD/CAM megoldások vezető szoftvere, az Alphacam a napokban egy háromnapos szemináriumot tartott Angliában a nemzetközi viszonteladói számára – nagyszerű lehetőséget teremtve a nemzetközi kapcsolatok élénkítésére (főként az EMEA, az APAC és az amerikai régióban), különös tekintettel a kőipari szektorra.

 

A tréninget Michael Pettit, az Alphacam EMEA régiójáért felelős értékesítési vezető tartotta. A rendezvény fő célja a szoftver kőipari megoldásainak bemutatása volt, valamint természetesen nagy hangsúlyt kaptak a legújabb 2016 R1 verzió legfontosabb fejlesztései is. A szeminárium a visszajelzések alapján nagyon sikeres és hasznos volt: segítséget nyújtott a tapasztalt viszonteladók számára a legfontosabb témák és új funkciók megismerésében, hogy ügyfeleik később a lehető legjobb támogatást kaphassák. Az Alphacam olasz leányvállalata, a Licom Italy Srl. az eseményen megosztotta a szeminárium többi résztvevőjével a cég kőipari piacion szerzett sokéves tapasztalatát. Többek között részletesen beszámoltak arról is, hogy az Alphacam kőipari megoldásával – saját egyedi ciklusaikkal kiegészítve – hogyan lettek a szoftver piacvezetői ezen a területen. A Licom Italy Srl. kiváló kapcsolatokat ápol az OEM beszállítókkal a globális kőipari piacon, amely terület nagy lehetőséget kínál az Alphacam viszonteladói csatorna számára, hogy átfogja a kőipari ágazatot, és felkészüljön a jövőbeli lehetőségekre.

 

 

 

A szeminárium összefoglalásaképpen Michael Pettit elmondta – „A tréning nagyon sikeres volt, nemcsak a viszonteladói hálózat képzését tekintve, hanem azért is, mert sikerült bemutatni az Alphacam hatékonyságát és sokoldalúságát a kőipari számára nyújtott rugalmas és könnyen használható megoldások terén is. A kő- és a márvány megmunkálása nagyon sajátságos és különleges kihívásokkal teli terület, az Alphacam pedig ismét bebizonyította, hogy a legjobb választás a kőipari piacon, kezdve az egyszerű konyhai munkalapok CNC megmunkálásától egészen az összetett háromdimenziós kőfaragványokig.”

 

 

Az Alphacam magyarországi viszonteladóját, az Enterprise Groupot Veres Tibor ügyféltámogató mérnök képviselte a tréningen. Tibor szintén nagyon hasznosnak értékelte a szemináriumon elhangzottakat. „Fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást a szoftverfejlesztővel, ezért a tréning különösen hasznos volt számomra. Az új funkciók bemutatása tetszett a legjobban, illetve az, hogy lehetőségem nyílt részletesen megismerni a fejlesztési irányokat.” – fűzte hozzá Tibor.

 

 

 

 

 

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők