hírek

hírek

hírek

Újabb díjjal ismerték el az Enterprise Group PLM csapatának munkáját

2019-04-21


A Hexagon Manufacturing Intelligence Production Software divíziója évente rendez viszonteladói, márkaképviselői számára találkozót, ahol az új szoftverfejlesztések, üzleti irányvonalak bemutatása mellett természetesen az előző időszak munkájának az elismerésére is figyelmet szentelnek.

 

Az idén Spanyolország adott helyszínt a majdnem egy hetes konferenciának, ahova a világ minden részéről érkeztek márkaképviselők közöttük az Enterprise Group CAM csapatának képviselői. A számos program között jutott idő a sikerek elismerésére, így nagy örömünkre, szoftverfejlesztő díjjal jutalmazták az Enterprise Group előző évi CAM teljesítményét.  Az elismerést csapatunk azzal érdemelte ki, hogy amellett, hogy valamennyi Hexagon CAM megoldás (Edgecam, Radan, VisiAlphacam, WorkNC) tekintetében teljesítette a fejlesztő üzleti elvárását, kiemelkedően tudta népszerűsíteni a vezérlőfüggetlen CAM programozást a lemeztechnológia területén a Radan szoftver segítségével.

 

 

A nagy hagyományokkal bíró találkozón a plenáris üléseken a résztvevők betekintést nyerhettek a Hexagon digitális gyár és termelési koncepciójába, amely a vevők igényeit követő, ennek megfelelően költséghatékony, „okos” és nagymértékben automatizált, a fizikai és digitális világot összekapcsoló megoldásokat tartalmaznak.

 

Az átfogó prezentációkat követően, workshop formájában mutatták be a szoftverfejlesztő techikai kollégák és termékmenedzserek a legújabb szoftvermegoldásokat, valamint szolgáltattak információkat a következő fejlesztési koncepciókról. A termékspecifikus workshopok alatt az előadók figyelmet fordítottak a megjelentek képzésére is így az elmélet mellett gyakorlatorientált tanfolyamok is helyet kaptak, ahol még a speciális felhasználói eseteket, a CAM szoftverek használatát könnyítő munkafolyamatokat, valamint az új funkciókat is demonstrálták.

 

A workshop jellegű előadások támogatják a kétirányú kommunikációt is, így kérdések feltevése mellett lehetőségünk volt a vevői visszajelzések tolmácsolására is, melyek a szoftverfunkciók jövőbeni fejlesztéseinél fontos szerepet töltenek be. A jövőbeni fejlesztések, a koncepciók ismerete azért is fontos számunkra, mert így partnereink számára azon megoldásportfóliót tudjuk ajánlani, mely optimálisan illeszkedik majd a jövő gyártási rendszerébe.

 

A minden szempontot figyelembe vevő workshop eredményeképpen a megszerzett új ismeretanyaggal célunk, hogy ügyfeleink napi munkájában aktív támogatást tudjunk nyújtani, ezen felül pedig a saját szervezésben tartott CAM oktatásainkon a legfrissebb tudást adhassuk át hallgatóinknak.

 

A Hexagon Manufacturing Intelligence üzletága még a 2019-es év elején bejelentette a Vero Software-t, a FASys-t és a SPRING Technologies-t magába foglaló Production Software divízió megalakulását. Ezzel a stratégiai egyesüléssel megvalósítható a technológiák közötti szinergia, a Hexagon tervezési, mérnöki és méréstechnikai üzletága szervesen kapcsolódhat majd az innovatív gyártási intelligencia megoldásokhoz, így versenyképes és jövőbe mutató technológiák fejlesztése mellett az egyre komplexebb vevői igények maximális kiszolgálása is megvalósulhat.

 

A fenti együttműködés és technológia jelenleg legkézzelfoghatóbb eredménye a Visi szoftver közvetlen integrációja a Hexagon Absolute Arm hordozható mérőkarral, és az M&H mérőfejekkel szerszámgépen történő mérés támogatása az Edgecam szoftverben, kétirányú adatkapcsolattal a szerszámgép és az Edgecam szoftver között.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők