plm üzletág

EDGECAM

EDGECAM

EDGECAM
facebook icon Edgecam a Facebookon

Az Edgecam egy piacvezető CAM megoldás a megmunkálással foglalkozó cégek számára, amely ötvözi a kifinomult szerszámpálya generálás erejét a tökéletes CAD integrációval. Világszerte számos iparágban alkalmazzák sikeresen, az Edgecam által biztosított rugalmasságnak, megbízhatóságnak, és magas színvonalnak köszönhetően.


EDGECAM Testmodellező EDGECAM Maró-esztergálás

Szegnyereg, bábok, segédorsó, iker revolverek használata C tengellyel, CY tengelyekkel, B tengellyel napjaink megmunkáló központjainak általános feladataihoz tartoznak.

Tovább
EDGECAM Alkatrészmarás EDGECAM Alkatrészmarás

Az EDGECAM marócsomagjainak funkcionalitása lehetőséget nyújt az alkatrészek drótváz és testmodell alapú programozására a különféle felépítésű szerszámgépekre, az egyszerű 2,5 tengelyes marástól az összetett 3-tól 5 tengelyes felületmaró szerszámpályákig.

Tovább
EDGECAM Hullámforma EDGECAM Hullámforma

A Hullámforma nagyoló stratégia egy olyan nagy sebességű megmunkálási technika, amely a szerszám állandó terhelése mellett biztosítja a szerszám kapcsolási szögét a megmunkálás alatt.

Tovább
EDGECAM Huzalos szikraforgácsolás EDGECAM Huzalos szikraforgácsolás

Az EDGECAM Huzalos szikraforgácsoló CAM megoldása rugalmasságot és magabiztosságot nyújt a 2- és 4-tengelyes alkatrészek pontos és hatékony megmunkálásához.

Tovább
EDGECAM Testmodellező EDGECAM Testmodellező

Az EDGECAM Testmodellező egy költséghatékony 3D-s modellező eszköz, amelyet kimondottan a testmodellek gyors és egyszerű létrehozására és/vagy módosítására fejlesztettek ki.

Tovább
EDGECAM WorkXplore EDGECAM WorkXplore

Az EDGECAM WorkXplore az ideális eszköz a 3D-s CAD fájlok közvetlen megjelenítésére és elemzésére, anélkül, hogy az eredeti CAD alkalmazás rendelkezésre állna.

Tovább
EDGECAM Designer EDGECAM Designer

Az EDGECAM Designer kitölti a CAD és CAM rendszerek között húzódó szakadékot. A tervezéstől a javításon keresztül a módosításig az EDGECAM | Designer lehet az utolsó simítás a geometriai elemek átvitelére a megmunkálási környezetbe..

Tovább
EDGECAM Workflow EDGECAM Workflow

A Workflow-t kimondottan forgácsoló cégek számára tervezték, hogy csökkenthessék költségeiket, javíthassák a minőséget és rövidebb gyártási időket érjenek el, segítségével a felhasználók .percek alatt készíthetnek szerszámpályákat prizmatikus alkatrészekre.

Tovább
EDGECAM Inspection EDGECAM Inspection

Az EDGECAM Inspection egy teljes értékű, könnyen használható megoldás azon a felhasználók számára, akik gyors és hatékony gépi mérési ciklusokat szeretnének létrehozni, szerszámpálya szimulációval és megbízható mérési eredmények generálásával.

Tovább

EDGECAM oldaltérkép

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők