hírek

hírek

hírek

Korszakváltás az egészségügyi informatikában

2014-06-12


 

Három évvel az EMMA 1.0 fejlesztésének megkezdését követően, 2014 júniusában debütált az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás 2.0-s verziója, mely úttörőként, számos technológiai és funkcionális újítással jelent meg ismét a piacon.

 

Hosszú utat tett meg az Enterprise Group Software üzletága az elmúlt három évben, amióta az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) 1.0-s változatának fejlesztése megkezdődött, és megjelent az alkalmazás a hazai egészségügyi informatikai piacon. Az EMMA első megjelenésekor is nagy port kavart fel, hiszen egy olyan informatikai területen hozott újítást, ahol szinte megállt az idő, a legutolsó és legkorszerűbbnek tekinthető HIS rendszer fejlesztése is 2000 körül kezdődött el.

 

Már az EMMA 1.0-s változata is átfogó megoldást adott a hazai egészségügyi intézmények egyedi igényeire, és előremutató technológiájával megteremtette a minőségi betegellátás jövőbeli informatikai alapjait is. Az integrált szoftverrendszer a fekvő- és járóbeteg-ellátó intézmények, háziorvosok és a gyógyításban résztvevő egyéb egészségügyi szervezetek számára készült.

 

A vállalat partnerei értékelték az EMMA 1.0 újszerű megközelítését, rendkívül fejlett technológiáját és gazdaságos üzemeltetését, és számos visszajelzéssel segítették az alkalmazás további fejlesztését.

 

Enterprise Group számára kiemelt fontosságú a hazai egészségügy informatikai rendszereinek folyamatos fejlesztése, így - szintetizálva a partnereinktől kapott visszajelzéseket a belső fejlesztési elképzelésekkel és a világpiacon tapasztalható trendekkel - a vállalat megalkotta az alkalmazás következő nagy generációját, az EMMA 2.0-t.

 

Az egészségügyi informatikai szakma számára a Magyar Kórházszövetség 2014. évi kongresszusán már széles körben bejelentésre került az EMMA 2.0-s változata, amely számos területen nyújt lényegesen többet az előző generációnál: Lényegesen gyorsabb és optimalizáltabb működés (mind kliens, mind szerver oldalon) Számos új funkció és szolgáltatás, többek között arcfelismerésen alapuló betegazonosítás Kiemelkedő stabilitás és robosztusság (mind a kliens, mind a szerver oldali működésben)

 

Még egyszerűbb, gyorsabb és logikusabb kezelhetőség

 

Teljesen megújult, korszerű és letisztult (Office 2013) arculat Teljesen ingyenes átállás az EMMA 1.0-ról meglévő felhasználók számára

EMMA 2.0

 


Az EMMA 2.0 megjelenésével párhuzamosan az EMMA 1.0 támogatása 2014. augusztus 31-ig biztosított, az ezt követő időponttól már csak a technológiailag és arculatilag is teljesen megújított EMMA 2.0 frissül, s ez tartozik majd a támogatott alkalmazások körébe.

 

 

További információ:


Új szolgáltatások és OEP minősítés mutatja, jó úton jár az EMMA

Új integrált medikai rendszer a Kelen Kórházban

Az EMMA bemutatkozott az Infokommunikációs konferencián is

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők