plm üzletág

Teamcenter

Teamcenter

Teamcenter
facebook icon EPLM a Facebookon

Integrált információ, hatékony csoportmunka, megalapozott döntések


Teamcenter

A Teamcenter egy olyan PLM rendszer, amely elősegíti a felhasználók számára a költségek csökkentését azáltal, hogy lehetővé teszi minden érdekelt számára a gyors adathozzáférést, valamint a meglévő adatok hatékony felhasználását.


A Teamcenter segítségével a megfelelő információ a megfelelő helyen áll rendelkezésre, így mindig megalapozott döntések hozhatók a tervezéstől, a fejlesztésen és a gyártáson át, egészen a karbantartásig.


A Teamcenter támogatja a felhasználókat termékük gyorsabb piaci bevezetésben, azáltal, hogy az információk egyetlen forráson keresztül érhetőek el, amely lehetővé teszi a kollégák hatékony együttműködését, kevesebb hibát eredményez, és általában csökkenti a tervezési és módosítási ciklusidőket.


A Teamcenter segíti a bevételek növekedését azáltal, hogy a vállalat innovatív, a piaci igényeknek megfelelő termékeket dob a piacra.


Teamcenter


Gyors piaci bevezetés a felhőben a gyorsabb megtérülés érdekében

A Felhő segítségével lehetőség nyílik gyors és rugalmas Teamcenter bevezetésre, komoly hardver beruházások nélkül, amely támogatja a termékek gyorsabb piaci bevezetését és egyszerűsíti a skálázást, alacsonyabb fenntartási költségek mellett.


Környezettudatosság a fenntarthatósági keretrendszerrel

A Teamcenter rendkívül fontos, és egyre nagyobb szerepet játszik abban, hogy a vállalatok környezetbarát termékeket fejleszthessenek és környezettudatosan működjenek. A Teamcenter legújabb verziója segít megérteni és kontrollálni a termékek anyagösszetételét, valamint ezek összevetését a környezetvédelmi előírásokkal, szabályozásokkal, annak érdekében, hogy a vállalatok minimalizálják a veszélyes anyagok felhasználását.


Beszállítói integráció

A Teamcenter „Briefcase Browser” (tallózó) megoldása egy olyan egyszerűen alkalmazható eszköz a beszállítók számára, amely segítségével megoszthatják az adatokat a gyártókkal, még akkor is, ha a beszállító nem rendelkezik Teamcenterrel. A Briefcase Browser futtatható a beszállító számítógépén és lehetővé teszi a termékstruktúrák, alkatrészek, összetevők, csatolmányok és tulajdonságok megtekintését, a CAD modellek futtatást a CAD független JT* nézegetőben.


A beszállítók számára a Briefcase Browser felgyorsítja a gyártóval való együttműködést és csökkenti az IT költségeket. A gyártók számára a Briefcase Browser csökkenti az adminisztrációt és a termékfejlesztési időt.


*A JT egy szabványos fájlformátum 3D CAD adatok vizualizációjára

A Teamcenter jelenti magát a PLM-et

Kezeli a megnövekedett bonyolultságú termékek létrehozását a termelékenység maximalizálása és a folyamatok racionalizálása mellett.

A Teamcenter egyszerűsíti az életciklus-kezelést azáltal, hogy a találgatásokat kiszűri a termékbevezetésekből. Egy olyan rugalmas portfóliót nyújt, az egyes területekre fókuszáló alkalmazásokkal, amelyek arra lettek tervezve, hogy lehetővé tegyék a a PLM ésszerű, szakaszos, többlépcsős bevezetését. A Teamcenter alkalmazásoknak köszönhetően az átállás logikus és folyamatos, mindig akkor történnek a nagyobb mértékű átállások, amikor a vállalat és a rendszer kellőképpen készen áll a PLM bevezetésére.

Teamcenter oldaltérkép

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők