plm üzletág

Az üzlet átalakítása

plm

Az üzlet átalakítása
facebook icon EPLM a facebookon


Az üzlet átalakítása

Minőségirányítás

A Teamcenter segítségével egyértelműen azonosíthatók a kritikus minőségi jellemzők, hibák és nemmegfelelőségek.

A minőségi kifogások, hibák azonosítása elősegíti a megalapozott döntések meghozatalát, javítja a minőséget, és csökkenti a hibák megismétlődésének kockázatát.

 

Költségmenedzsment

Ha egy szervezetben nem átlátható, hogy milyen folyamatok okoznak költségeket, az a nyereséget veszélyezteti. A Teamcenter egy teljes eszközkészletet nyújt a költségek kezelésére a fejlesztéstől egészen a gyártásig. Az átfogó költségmodellezési eszköz segítségével lehetővé válik a számszerű, részletes költségek előrejelzése és becslése, amely a közös információkon alapul, és olyan költségeket tartalmaz, mint például az anyagköltség, munka- és gyártási folyamatok költségei. 

A Teamcenter alkalmazásával láthatóvá válik az egyes vezetői döntések, a mérnöki módosítások, változások költségekre gyakorolt hatása, a beszerzés és az értékesítés számára rendelkezésre állnak a költséginformációk az árazáshoz, a pénzügy pedig megbecsülheti az adott program  profitabilitását.

 

Fenntarthatóság és környezetvédelmi megfelelőség

A környezetvédelem ma már nem választási lehetőség egy vállalat számára, hanem törvényi előírás. A szabályok mennyisége és összetettsége pedig egyre csak növekszik.

A gyártóknak jelentési kötelezettségük van a termékeikhez felhasznált anyagok mennyiségéről és koncentrációjáról. A hibák, vagy a szabályozásoknak történő nem megfelelés rendkívül költséges. A Teamcenter hatékony keretrendszert nyújt a fenntarthatóság kezelésére és környezetvédelmi előírások megértéséhez és kezeléséhez.

 

Rendszerfejlesztés

A Teamcenter rendszerfejlesztési megoldásának köszönhetően csökkenthetők az előre nem látható költségek, a gyártási problémák, a rendszer meghibásodások, amelyek az alrendszerek integrációjának a hibáiból, az eltérő interfészekből, a termékadatok újrafelhasználásának a hiányából fakadnak. Szintén problémát okozhat, ha nem elérhetőek, és nem láthatóak a tervmódosítások, vagy a követelmény változások hatásai, amelyek lényeges kompromisszumokra kényszeríthetik a vállalatot, akár a folyamatok késői szakaszaiban.

A Teamcenter alkalmazásával előrevetíthető a rendszerek várható viselkedése, funkcionális és logikai definíciók hozhatók létre a rendszerek működéséhez, amelyek biztosítják az elvárt működést. A rendszerek és alrendszereik viselkedése és a köztük lévő kapcsolatok, illetve a folyamatok – a tervezéstől kezdve, a gyártási folyamatokon át, a szerelésig és a karbantartási szolgáltatásokig – rögzíthetők, modellezhetők és szimulálhatók.

 

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők