plm üzletág

Teamcenter Start

plm

Teamcenter Start
facebook icon EPLM a facebookon

Teamcenter Start

Tervadat-kezelés

A Teamcenter egyetlen forráson keresztül teszi lehetővé a különböző tervezőrendszerekből származó adatok kezelését és megosztását, beleértve a mechanikai, az elektronikai, az informatikai és a szimulációs adatokat.

A tervezési információk könnyen elérhetőek, kereshetőek, így növekszik a termelékenység, javul a minőség, és csökkenek a költségek.

 

 

Dokumentummenedzsment

A Teamcenter egyszerű dokumentumkezelést, szerkesztési és publikálási lehetőségeket nyújt a dokumentációk optimalizálásához. Az ismert Microsoft Office eszközök alkalmazásával, létrehozhatók és kezelhetők a dokumentációk a PLM környezeten belül, összhangban a termékfejlesztési folyamattal és az adatellenőrzési protokollokkal.

Ez lehetővé teszi a termékfejlesztési tudás egyetlen forráson történő tárolását, amely magában foglalja a verzió-és revíziókezelést, a munkafolyamatokat, az adatkapcsolatokat, a nyomtatásvezérlést, a termékadatokat és a változáskezelést.

 

Darabjegyzék (BOM) menedzsment

 

A Teamcenter lehetővé teszi a teljes darabjegyzékek kezelését, legyen az egy 10 alkatrészből álló egyszerű termék darabjegyzéke alapfolyamatokkal és szerszámokkal, vagy tartalmazzon akár több millió összetevőt, vagy bonyolult konfigurációkat. Tekintve a termékek és a folyamatok összetettségét, a szervezet különböző területei különböző darabjegyzékeket készítenek. PLM rendszer nélkül összhangban tartani ezt a sok különböző BOMot, gyakran rendkívül költséges hibákat eredményezhet.

A Teamcenter egy teljes, közös forrást nyújt a BOM információk kezelésére és tárolására, amely a teljes szervezet számára elérhető. Ez a platform párosítva olyan eszközökkel, amelyek egyszerűsítik a végfelhasználói interakciókat, a Teamcenter elősegíti a darabjegyzékek pontosságának biztosítását, az új termékek esetében lehetővé teszi a már bizonyított tartalmak újrafelhasználását, illetve a piaci igényeknek történő megfelelést.

 

PLM folyamatok kezelése

Sajnos túl gyakran nincs megfelelő kapcsolat a tervezés és a végrehajtás között. A munkatársak sokszor nem biztosak abban, hogy mi a következő lépés a folyamatban.

A menedzsment néha túl sok időt tölt a folyamatok aktuális állapotának lekövetésével, a munka összehangolásával és a rendszerek futtatásával, valamint a különböző funkcionális csapatok koordinálásával. A változásmenedzsment lassú, költséges és nagy az esélye a hibáknak. A PLM segít a folyamatok hatékony menedzselésében, amely biztosítja, hogy a megfelelő adatok, a megfelelő időben, a megfelelő helyen álljanak a megfelelő kolléga rendelkezésére.

A Teamcenter elősegíti a műveletek racionalizálását, a manuális ráfordítások és a folyamatmenedzsment költségek csökkentésével, lehetővé téve a bevált gyakorlatok alkalmazását, miközben áthidalhatóvá válik a hézag a tervezés és a végrehajtás között.

 

Teamcenter Start

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők